OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

1 Hotels in Escazu

 

Reisgids Escazu - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Costa Rica is een interessant land dat veel plaatsen heeft ondanks zijn kleine grondgebied. Bezoekers van deze plaats zullen hier een groot aantal natuurparken, historische bezienswaardigheden en diverse culturele complexen vinden.
De hoofdstad van het land is San Jose genaamd. Deze plaats trekt reizigers door het milde klimaat en de unieke sfeer. In een oogopslag kunt de stad op een oude Spaanse nederzetting vinden lijken, er zijn hier immers vele oude Spaanse huizen en middeleeuwse gebouwen, die tot in onze dagen hebben overleefd. Echter, erbij in de buurt kunt u nieuwe hoge gebouwen, die zijn gemaakt volgens de beste tradities van de moderne architectuur, zien. Het centrum van de stad wordt bepaald door het "Plaza de la Cultura" plein. Het Museum van goud, Het Nationale Theater en Het nieuwste ICT Informatie Centrum liggen rondom dit plein.
Het Nationale Museum en het Park van Espania zijn gewoon in de buurt. Op werkdagen is het Park voorzien van werken van lokale kunstenaars. Bovendien, wordt toeristen een excursie naar de San Jose kathedraal aangeboden, en kunt u de tentoonstellingen van het Museum van Insecten, het Museum van Criminologie en Museum van Geschiedenis van de Pers bezoeken. We zijn het erover eens dat een dergelijke reeks van culturele instellingen gewoon fenomenaal is, en de nabijheid van dit alles, maakt het mogelijk om te selecteren en laat geen obstakels op de weg van de nieuwsgierige reiziger.
Liefhebbers van winkelen zullen blij zijn om de grootste en meest kleurrijke markten van de stad te bezoeken. De Mercado Centrale Markt wordt beschouwd als de grootste. De Mercado Bourbon Markt bezet de tweede plaats in populariteit.
Alajuela is de tweede grootste stad van het land. De belangrijkste bezienswaardigheid van deze plek is een vlindertuin en een boerderij voor de kwekerij van vlinders. Hier kunt u ook een reis naar de vulkaan Poas maken, winkels van ambachtslieden- outlets bezoeken en memorabele souvenirs kopen.
  De belangrijkste natuurlijke attractie van deze plaatsen is de Arenal-vulkaan. De laatste grote uitbarsting vond plaats in het jaar 2000. De hoogte van deze vulkaan is 1.657 meter. Het bevindt zich op het grondgebied van het nationale park met dezelfde naam. Hier op vruchtbare gronden groeien zeldzame planten en bloemen. Vele zeldzame vogels en insecten zijn hier ook te zien. Momenteel vormt de vulkaan geen bedreiging voor de lokale bevolking, ondanks het feit dat er soms kleine uitbarstingen van lava zijn. Voor toeristen blijft het kijken naar hen een favoriet entertainment.
Onder de natuurlijke attracties is het zeker de moeite waard om het eiland Coconut te benadrukken, een reis die ook veel indrukken zal geven. Dit is het grootste onbewoonde eiland aan de Stille Oceaan. Het gebied is ongeveer 24 vierkante kilometer. Het hele grondgebied van het eiland is bedekt met weelderige tropische vegetatie. Het hoogste punt van het eiland is Mount Raundel-Kon. Het is niet eenvoudig om naar dit eiland te komen, maar de meest geduldige en gemotiveerde toeristen zullen deze verbazingwekkende natuurlijke hoek kunnen zien, onberoerd door de menselijke hand.
Het Archeologisch Park van Guayabo blijft ook in de aandacht van toeristen. Het gebied is ongeveer 220 hectare. Ooit was het territorium van het park een vrij grote en ontwikkelde stad. Drie duizend jaar geleden werd het grondgebied bewoond door ongeveer 10.000 mensen. In de 14e eeuw werd de stad volledig geleegd. Nu wordt op het grondgebied van het park actief onderzocht. Archeologen hebben hier de ruïnes van oude straten en huizen gevonden, evenals aquaducten, die werden gebouwd aan het begin van de stad.
Fans van strandrecreatie en entertainment zullen de mogelijkheid hebben om een ​​dag op het charmante eiland Tortuga door te brengen. Het heeft ook veel interessante legendes over piraten en onvertelde schatten, die ze verborgen in de meest verborgen hoeken van het eiland. Nu worden toeristen hier aangetrokken door stille stranden met sneeuwwit zand, dicht bij een dicht struikgewas van palmbomen.
Interessante architectonische bezienswaardigheden zijn te bewonderen in de stad Cartago. Hier is de prachtige Basiliek van Onze Lieve Vrouw van de Engelen, die op miraculeuze wijze kon overleven tijdens de laatste aardbeving. In deze basilicum is er een waardevol religieus artefact - een standbeeld van de Zwarte Madonna. Even waardevol, zijn de elementen van het oude ontwerp bewaard gebleven in de basiliek.
Dit artikel over Escazu is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Escazu

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Escazu:


San Jose - 5.8 km
San Jose is de hoofdstad van Costa Rica. De stad, die werd opgericht in 1737, is beroemd om zijn aangename milde klimaat. De stijl en het uiterlijk van de plaatselijke huizen is een combinatie van een verscheidenheid...
verder
Panama - 515.5 km
De hoofdstad van de gelijknamige republiek, Panama, is het land van exotische dieren en planten. Ondoordringbare regenwouden nemen een groot deel van deze regio. De reden hiervoor ligt in het feit dat deze bossen...
verder
Tegucigalpa - 571.9 km
Dit resort ligt in het zuidelijke deel van Honduras. De naam van de stad kan letterlijk worden vertaald als "zilver heuvel". Het werd opgericht in 1536 als een industrieel centrum, bleef lange tijd de grootste...
verder

Onze diensten
 Escazu foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Escazu, Costa Rica. Het plannen van een trip naar Escazu met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.