OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

118 Hotels in Bogota

 

Reisgids Bogota - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Bogotá ligt op de westelijke helling van de Korlilery in het dal op een aanzienlijke hoogte. De stad werd oorspronkelijk opgericht aan de rivier de Rio San Francisco. Nu bestaat deze rivier niet meer. Het klimaat is gematigd. In de zomer is de temperatuur niet meer dan vijftien graden, maar de winters kunnen tot min elf graden zijn. Houdt u er rekening mee, met in het achterhoofd zijn geografische ligging, dat de stad frequent aan aardbevingen is onderworpen.
Soms heeft de stad vorst en sneeuwval is zeldzaam. Een aanzienlijk aantal van de bossen, struiken groeien op het grondgebied van de stad. Daar leven poema's, jaguars, pekari, apen, gordeldieren en stekelvarkens.
Een van de attracties is de Catedral kathedraal, die werd opgericht in het jaar 1572-1610. Deze werd gerestaureerd in 1998. De kathedraal is gelegen in het Plaza Bolivar. Een andere interessante attractie is het presidentieel paleis. Daar kunt u de mooie en originele ceremonie van het wisselen van de wacht zien.
De kerk van Santa Clara en de kerk van San Ignacio zijn ook erg mooi. U moet ook echt de "heuvel van wonderen" bezoeken, dit is een zeer heldere en een werkelijk fascinerende plaats.
  Er is het wereldberoemde goudmuseum in Bogota, een uniek cultureel instituut in zijn soort. Dit museum bevat kunstwerken en ornamenten gemaakt van edele metalen. Ze zijn allemaal gemaakt door Indiase vakmensen in het pre-Columbiaanse tijdperk, er is geen ander museum zoals dit in de wereld. Honderden ringen, armbanden, gouden maskers en verschillende rituele attributen - dit zijn slechts een deel van de exposities, die te zien zijn in dit museum.
Voor diegenen die dol zijn op het verkennen van ongewone, Carrera 3 straat is de plek om te gaan. Deze straat wordt beschouwd als een van de meest kleurrijke en creatieve plekken in de stad, vrijwel alle gebouwen hier zijn versierd met heldere afbeeldingen of graffiti. Deze straat is al lang geliefd bij de lokale kunstenaars; er zijn veel Boheemse cafés, er zijn kunstateliers en handwerkwinkels en nog meer winkels waar je sieraden en handgemaakte accessoires kunt kopen. Het is hier dat toeristen de populaire nationale souvenir kopen - handgemaakte 'mochila' handtassen.
Voor fans van ongewone excursies is de klim naar de top van de berg van Montserrat de moeite waard om te suggereren, de hoogte bereikt 3150 meter en is het hoogste punt van de stad. Om de top van de berg te bereiken, kunt u ofwel te voet reizen, of u kunt de kabelbaan nemen. Een geweldig uitzicht over de stad opent vanaf deze berg, hier kunt u geweldige gedenkwaardige foto's maken. Toeristen moeten er rekening mee houden dat het bijna altijd regenachtig is op de top van de berg, dus een regenjas of een paraplu is altijd handig.
Natuurliefhebbers zullen geïnteresseerd zijn om het gebied van El Salitre te bezoeken, het is een van de groenste en meest pittoreske wijken van de stad. Er zijn veel mooie parken, sportterreinen in de open lucht en zelfs een waterpark. Hier bevindt zich een Jardin Botanico, de botanische tuin. Een van de meest aantrekkelijke plaatsen om te picknicken wordt beschouwd als Unidad Deportivo El Salitre park.
Prachtige architectonische bezienswaardigheden zijn te bewonderen in de buurt van Chapinero, hier is een oude kerk van Nuestra Señora del Lourdes, evenals het populaire theater Libre. Veel van de architecturale monumenten in het gebied werden gebouwd in de 19e - 20e eeuw; er is een spectaculair gebouw van het Nationale Capitool en de Nationale Universiteit van Colombia, die in 1867 werd geopend. In deze pittoreske historische wijk zijn ook verschillende prestigieuze hotels gevestigd.
Dit artikel over Bogota is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Bogota

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Bogota:


Medellin - 242.5 km
Medellin is de tweede grootste stad van Colombia. Lang geleden was deze plek erg populair onder reizigers die er aan toe waren, om met volle teugen van de schoonheid van de stad te genieten. De stad is erin geslaagd om...
verder
Panama - 768.2 km
De hoofdstad van de gelijknamige republiek, Panama, is het land van exotische dieren en planten. Ondoordringbare regenwouden nemen een groot deel van deze regio. De reden hiervoor ligt in het feit dat deze bossen...
verder
Oranjestad - 984.3 km
De bouw van deze stad begon in 1796. De eerst gebouwde faciliteit werd het fort "Zoutman" genoemd. Het fort heeft overleefd tot onze dagen, dus men kan het gemakkelijk bezoeken. Er omheen werden woonwijken gebouwd....
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Bogota
 Bogota foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Bogota, Colombia. Het plannen van een trip naar Bogota met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.