OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

176 Hotels in Singapore

 

Reisgids Singapore - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Voor velen, is Singapore simpel een stopplaats na een twaalf uur durende vlucht op weg naar Australië. Het is gelegen op de zuidpunt van het Maleisisch schiereiland, op slechts 140 km ten noorden van de evenaar. Hier is er een tropisch klimaat met een gemiddelde temperatuur van 27 ° C en een luchtvochtigheid van ca. 85%. Het hele jaar door regent het in Singapore, men kan er iedere dag enkele korte regenbuien hebben. Maar ondanks alles, vertegenwoordigt Singapore veel, veel meer dan alleen een halteplaats! Het is zeer modern, pulserend, vol met een grote verscheidenheid aan attracties in de stad-staat, voor de bezichtiging is een hele week niet genoeg.
Raffles Hotel.
Raffles Hotel (toon op kaart ) werd gebouwd in 1887, precies 100 jaar nadat het werd uitgeroepen tot een monument van nationaal belang. Het hotel is een van de laatste grote Aziatische hotels van dat tijdperk. Daar genoten Somerset Maugham, Rudyard Kipling, Joseph Conrad en Charlie Chaplin van het verblijf. In 1991, na de renovatie, welke 160 miljoen Singapore dollar heeft gekost, is het hotel teruggekeerd in zijn oude glorie, waarmee het tijdens zijn hoogtijdagen in 1915 beroemd was. Tegelijkertijd, is het hotel erin geslaagd de charme en elegantie van de mooie oude periode te houden.
De beroemde "Tiffin Room" is gelegen in het hotel en bekend om de beste gerechten in de stad. In de bar "Bar &Billiard" heerst altijd koelte dankzij de hoge plafonds. Het is prettig om hier een glas gin-tonic te drinken, en er zijn ook pooltafels, achter in de kamer. Er zijn 70 gespecialiseerde winkels in de nieuwe arcade, waartussen u winkels met lokale producten, evenals restaurants en een theater in de Victoriaanse Jubilee Hall kunt vinden. Er is ook een boeiend museum gevestigd op de bovenste verdieping. Het museum vertelt het verhaal over de levensweg van het hotel, die meer dan een eeuw spannend was. Er zijn daar vignetten en foto's van Charlie Chaplin en zijn broer, Elizabeth Taylor, Richard Burton en een agenda van Noel Coward's, waarin hij vertelt over de dood van zijn metgezel.
Chinatown.
Singapore's Chinatown ontstond in 1821, toen de eerste Chinese jonk van Xiamen het strand van de provincie Fudzhan raakte. Elk van de vier grootste wijken van Chinatown: Kreta Ayer, Telok Ayer, Tanjong Pagar en Bukit Pasoh, heeft zijn eigen unieke karakter. Tempels Fuk Tak Chi en Thian Hock Keng stijgen boven het centrum van Chinatown. Een straat van Smith ligt in de buurt en het is de belangrijkste winkel plaats. Hier pingelen Chinese huisvrouwen om het beste product tegen de laagste prijs, waardoor dit gebied erg te druk en te luidruchtig is. Rust en stilte vindt u altijd in tempels en in het theehuis Yixing Xuans, waarbij, zoals in het verleden, de oude traditionele theeceremonies worden gehouden.
In Chinatown vindt u een uitgebreide selectie van de Chinese geneeskunde, en de lokale artsen laten ons niet wachten op praktische adviezen. Zoals in de 60er en 70er jaren van de twintigste eeuw is er een traditionele avondmarkt in in Chinatown. In dit kwartaal is het's nachts zelfs erg druk vanwege de meer dan 200 verkoopplaatsen. Op deze markt kunt u onder andere, antiek, kunst en ambachtelijke producten kopen, het is geopend van zondag tot en met donderdag 17,00-23,00, en op vrijdag en zaterdag is tot 1.00 uur 's nachts. Veel van de attracties die symbolen van Singapore's Chinatown zijn geworden, hoeven niet absoluut iets te maken te hebben met China, bijvoorbeeld, een Hindoetempel en de Durga Nagorno-Al Abrar Mosque, die is gelegen aan de straat Telok Ayer Street , evenals een moskee en een tempel van Sri Yamae Mariamma Street South Bridge Road. .
Night Safari.
Night Safari , Het Safari Park is het eerste en enige safaripark, dat niet alleen overdag is geopend, maar ook 's nachts, en het ligt in de onmiddellijke nabijheid van de dierentuinen. Het park is verdeeld in acht verschillende zones, die huisvesting bieden aan meer dan 1.200 dieren, waaronder 110 exotische soorten. Verschillende geografische regio's zijn herschapen in de acht zones, bijvoorbeeld, is er een Zuidoost-Aziatische regenwoud, een Afrikaanse savanne, een Nepalese riviervallei, de Zuid-Amerikaanse pampa's en de Birmese jungle. Een 45-minuten reis met de smalspoorlijn is een aangenaam alternatief voor de drie wandelpaden. Tweemaal tijdens de nacht toont het park een presentatie getiteld Creatures of the Night, waarin de medewerkers van het dierentuin aan het publiek een aantal van de meest gevaarlijke diersoorten laten zien.
Sentosa Island.
Sentosa Island is een volledig contrast aan het bruisende Singapore. Op dit eiland, dat met Singapore is verbonden door een brug, ligt een park, dat volledig in overeenstemming is met de ontspannen sfeer van Sentosa. Daarnaast vindt u stranden, golfterreinen, culinaire hoogstandjes en tal van attracties, zoals de vulkaan, een Aziatisch Dorp, turbulente bergbeekjes van een attractie van "Fantasy Island"en het grootste aquarium van Azië "Onderwaterwereld" Underwater World . met tropische vissen. Bezoekers die in de geschiedenis geïnteresseerd zijn, kunnen een tentoonstelling van foto's van Singapore zien, die het vroegere leven van het eiland, lokale festivals en tradities in beeld brengt.
Het Museum van Aziatische beschavingen is gewijd aan de wereld van de Chinese geloven, symbolieken, kunst en tradities van de Chinese wetenschap. Het museum is gehuisvest in een gerenoveerd gebouw uit 1910, uitgevoerd in de stijl van het neo-classicisme. Een verzameling boeddhistische kunstvoorwerpen, porselein van het keizers tijdperk en meubels van de zeventiende eeuw in de Ming stijl zijn er daar ook. Het Museum van Aziatische beschavingen is een belangrijke presentatie van de Aziatische cultuur.
Dit artikel over Singapore is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Singapore

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Singapore:


Kuala Lumpur - 317.5 km
Kuala Lumpur is een stad in Maleisië, die is gelegen op het zuid-oosten van het Maleisisch schiereiland in een prachtig dal omgeven door bergen. Kuala Lumpur is een ultramoderne megalopolis, een groot Aziatisch...
verder
Penang - 600.9 km
Penang is een geweldig resort voor actieve ontspanning, met lawaaiige disco's en nachtclubs. Het noordelijke deel van het eiland is het meest aantrekkelijk voor toeristen en hier vindt u de meest populaire restaurants,...
verder
Langkawi - 722.2 km
Langkawi is het grootste eiland van de archipel, die uit 99 eenheden bestaat. Het is gelegen op het grondgebied van Maleisië dicht bij de grens met Thailand niet ver van de Adamant zee in de waterstraat van Malakka....
verder

Onze diensten
 Singapore foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Singapore, Singapore. Het plannen van een trip naar Singapore met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.