OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

30 Hotels in Krabi

 

Reisgids Krabi - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Krabi is een van de mooiste provincies van Zuid-Thailand, die is gelegen nabij de grens met Maleisie aan de kust van de Indische Oceaan. Dit is de jongste toeristische bestemming van Thailand. In de laatste jaren zijn hier veel comfortabele hotels verschenen, die de wereld-klasse diensten aanbieden.
Krabi is een unieke mix van prachtige stranden (koraal en zand), kristal helder en warm water van de Indische Oceaan, majestueuze rotsen die over het water hangen, verschillende eilandjes, hoge kokospalmen, de frisse wind uit het water, reuze zeeschildpadden, talloze heldere tropische vissen, die kunnen worden gezien in de buurt van de kust en, natuurlijk, de mooie tropische natuur, die bijzonder mooi is tijdens zonsondergang.
Echter, de natuur is hier niet de enige dat de moeite waard is. U kunt in Krabi diverse bezienswaardigheden bezoeken: de Tiger Grottentempel (de tempel voor meditatie), het Museum van de tempel Klong Thom (hier ziet u items gevonden tijdens opgravingen op het grondgebied van de oude tempel), de grot Chao Le (deze bevat tal van rotstekeningen, stalactieten en stalagmieten), de grot Tham Phet (de wanden van deze grot schitteren als diamanten in zonnestralen), het "Khao Phanom Bencha" Nationale Park, dat vele grotten en watervallen bevat, het Nationale Park "Than Bok Khorani", dat om zijn kalkstenen kliffen beroemd is en om het Smaragdgroene Zwembad, dat het wordt gevoed door het hete ondergrondse water en ook de waterval "Ron Khlong Thom" met een watertemperatuur van 40-50 C.
  Het eiland Phi Phi Don geniet een grote populariteit onder mensen die graag een wandeling maken op pittoreske plaatsen. Een van de belangrijkste attracties is het Monkey Beach - een ongelooflijk mooie kuststrook, waar een grote populatie apen leeft. Voor een ontspannende vakantie is het onwaarschijnlijk dat dit strand zal passen. Apen zijn erg handig, dus vakantiegangers moeten hun spullen zorgvuldig in de gaten houden. Toeristen komen hier gewoon om deze prachtige dieren te leren kennen, en dit deel van de kust trekt liefhebbers van duiken aan.
Enorme schilderachtige plekjes en unieke natuurlijke attracties zijn te zien tijdens een wandeling langs het eiland Ko Chiken. De naam is te danken aan een ongebruikelijke vorm. Als je het eiland vanuit vogelperspectief bekijkt, lijkt het op een zittende kip. Op dit eiland is er absoluut geen toeristische infrastructuur. Liefhebbers van rust op kleine stranden, evenals degenen die er altijd van hebben gedroomd om door een ongerepte jungle te slenteren, komen hier.
Krabi staat bekend om zijn helende thermale bronnen. Het is mogelijk om hun unieke kenmerken in het Nattavari-district te evalueren. Hier is een prachtig kuuroord met zwembaden, spa-kamers, massagesalons en een klein hotel. Absoluut iedereen kan dit thermale complex bezoeken. Hiervoor is het niet nodig om een ​​gast van een plaatselijk hotel te zijn.
Het eiland staat bekend om zijn verbazingwekkende reserves, een van de meest ongewone zijn de Shell Cemetery. De belangrijkste attracties van deze plaatsen zijn enorme platen van geperste schelpen die meer dan 40 miljoen jaar geleden zijn ontstaan. Volgens onderzoekers bestond er op dat moment een moerasgebied op het grondgebied van het huidige eiland, waardoor weekdierafzettingen zich konden ontwikkelen. De dikte van sommige platen kan oplopen tot 40 centimeter. Hun fragmenten zijn overal op het strand te vinden. Locals uit oude schelpen, maken hele mooie souvenirs, die worden verkocht in winkels, direct op het grondgebied van het reservaat.
In Krabi, de hoofdstad van het eiland, kunnen reizigers het meest emblematische monument zien dat een enorme krab toont omringd door kleinere. Dit nationale symbool is erg interessant. Het is opgedragen aan de beroemde toren van Aesop's 'Crab en zijn moeder'.
Dit artikel over Krabi is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Krabi

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Krabi:


Phuket - 60.4 km
Dit is een waar tropisch paradijs, een uitstekend resort voor liefhebbers van strand, varen, duiken en watersporten. Door zijn natuurlijke schoonheid en het milde klimaat van het eiland wordt het vaak "de parel van de...
verder
Ko Samui - 198.6 km
Koh Samui is een echt tropisch paradijs. Dit is het mooiste zand eiland van Thailand. Opgericht als een zeehaven in de Golf van Siam, is Koh Samui snel ontwikkeld dankzij vis handel, teelt van kokosnoten, fruit kweken...
verder
Langkawi - 212.7 km
Langkawi is het grootste eiland van de archipel, die uit 99 eenheden bestaat. Het is gelegen op het grondgebied van Maleisië dicht bij de grens met Thailand niet ver van de Adamant zee in de waterstraat van Malakka....
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Krabi
 Krabi foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Krabi, Thailand. Het plannen van een trip naar Krabi met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.