OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

56 Hotels in Langkawi

 

Reisgids Langkawi - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Langkawi is het grootste eiland van de archipel, die uit 99 eenheden bestaat. Het is gelegen op het grondgebied van Maleisië dicht bij de grens met Thailand niet ver van de Adamant zee in de waterstraat van Malakka. Langkawi is ongeveer op dezelfde afstand van Kedah en Perlis. Toeristen kunnen Langkawi naar keuze op een twee manieren bereiken, per veerboot, die elk uur naar het eiland gaat, of met het vliegtuig vanaf Kuala Lumpur.
Het eiland is rijk aan pittoreske stranden, geweldig uitzicht op de zee, frisse lucht, comfortabele hotels en er is een modern niveau van dienstverlening.
Langkawi is de zone van vrije handel, dus hier vindt regelmatig eerlijke nationale en internationale handel plaats. Veel hotels op het eiland zijn uitgerust met faciliteiten voor conferenties en bijeenkomsten van zakelijke partners.
Langkawi is het eiland met zijn eigen legendes en heilige plaatsen voor pelgrims. Toeristen vinden het interessant om het Mahsuri graf te bezoeken, het rijstveld dat ooit is verbrand, hete ondergrondse bronnen en stranden met zwart zand. U kunt ook een bootexcursie naar het Tasik Dayyang Bunting ("zwanger meisje") meer, het Gua Cerita meer of het Gua Langsir meer maken.
Gezinnen met kinderen kunnen het aquarium bezoeken, dat de grootste en meest unieke in Azië is, het heeft meer dan 5000 soorten vissen en zeedieren, die 198.000 gallon(198.000 gallon = 749.511,51 liter)liter water bewonen. Een andere unieke bestemming is de krokodillenfarm, die erg veel indruk op u zal maken, met verschillende krokodillen, slangen en optredens met reptielen.
  Op het eiland Langkawi ligt de wereldberoemde Heavenly Bridge - een van de meest verbazingwekkende bruggen ter wereld, ondersteund door slechts één pijler. Deze brug verbindt twee bergtoppen. De lengte is 125 meter. Voor toeristen is het een soort observatieplatform. Het is erg handig om het dichte struikgewas van bomen en bergtoppen van de brug te bewonderen.
De mooiste natuurlijke attractie van deze plaatsen is de waterval Seven Wells. Deze naam is ontvangen vanwege zeven kleine meren, die zich van nature aan de voet van de waterval vormen. Hier worden reizigers aangeboden om naar de top van de berg te klimmen, van waaruit de waterval valt. Tijdens de beklimming kun je verschillende uitstekende uitkijkplatforms bezoeken. Er is een waterval op het grondgebied van het natuurreservaat. Hier zie je schattige apen, kleurrijke papegaaien en andere typische vertegenwoordigers van de lokale fauna.
Een van de meest romantische plekken op het eiland is het oostelijke dorp. Dit is een kunstmatig gecreëerde hoek van de natuur, waarin iedereen interessante bezienswaardigheden en activiteiten voor zichzelf kan vinden. Kinderen zullen zeker van een volière met handgemaakte konijnen houden, die ze kunnen voeren. Liefdesparen krijgen de mogelijkheid om met een catamaran op het meer te rijden. Hier worden paardrijtochten georganiseerd en liefhebbers van snel rijden kunnen rijden op motorfietsen en ATV's.
Een grote attractie, die voor een heel gezin interessant zal zijn om te bezoeken, is de Arabische stoeterij. De belangrijkste bewoners zijn paarden. Fascinerende paardentours worden hier georganiseerd voor toeristen en ze worden ook aangeboden om deel te nemen aan de verzorging van dieren. U kunt deze boerderij volledig gratis bezoeken, en er worden slechts kleine kosten in rekening gebracht voor het huren van een paard.
Verschillende interessante musea en kunstgalerijen werken op het eiland. Het Museum Galeria Perdana presenteert aan de bezoekers, een zeer diverse collectie. Dit museum bewaart geschenken die ooit werden aangeboden aan de vierde Maleisische premier, Mahathir Mohamad. De expositie van het museum beslaat drie onderling verbonden gebouwen. Onder de gepresenteerde geschenken bevinden zich prachtige auto's, kunstvoorwerpen uit verschillende landen, kostbare accessoires en elegante sieraden die zijn gegeven aan de vrouw van de premier.
Dit artikel over Langkawi is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Langkawi

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Langkawi:


Penang - 123.8 km
Penang is een geweldig resort voor actieve ontspanning, met lawaaiige disco's en nachtclubs. Het noordelijke deel van het eiland is het meest aantrekkelijk voor toeristen en hier vindt u de meest populaire restaurants,...
verder
Krabi - 212.7 km
Krabi is een van de mooiste provincies van Zuid-Thailand, die is gelegen nabij de grens met Maleisie aan de kust van de Indische Oceaan. Dit is de jongste toeristische bestemming van Thailand. In de laatste jaren zijn...
verder
Phuket - 227.9 km
Dit is een waar tropisch paradijs, een uitstekend resort voor liefhebbers van strand, varen, duiken en watersporten. Door zijn natuurlijke schoonheid en het milde klimaat van het eiland wordt het vaak "de parel van de...
verder

Onze diensten
 Langkawi foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Langkawi, Maleisie. Het plannen van een trip naar Langkawi met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.