OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

2 Hotels in La Romana

 

Reisgids La Romana - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

La Romana is een resort-stad, die is gelegen in het zuid-oosten van Spanje aan de kust van de Caribische Zee. Deze stad is beroemd om zijn stille en pittoreske stranden.
La Romana is een klein gezellig stadje, dat in de tijd van de ontwikkeling van de suikerindustrie is ontstaan. Het centrum van de stad is de locatie van het grote Duarte Park. In de buurt van het park zijn tal van houten bungalows gebouwd. Elke zaterdag wordt hier een lokale markt gehouden. Een bezoek eraan zal zeer interessant zijn voor alle toeristen.
Als u een uitstapje ten oosten van de stad maakt, zal u grote landbouwgebieden, waar meestal suikerriet groeit, zien. De schoonheid van de lokale citrus tuinen zal bezoekers van deze plek echt verwonderen.
De meeste hotels zijn gelegen langs de kust, niet ver van de stad. Hier vinden toeristen comfortabele kamers, service van hoge kwaliteit, vredige rust en tal van animaties. De rivier Chavon loopt in deze regio. De oevers van de rivier zijn vaak rotsachtig. Hier is een dorp van schilders gelegen, "Altos de Chavon" genaamd. Het dorp is gebouwd volgens de oude Italiaanse tradities. De belangrijkste bezienswaardigheid is een ongelooflijk mooi amfitheater.
In het geval u een maritieme reis wilt, zult u van het huren van een boot genieten en kunt u een Saona eiland bezoeken, of het "Eastern National Park" zien, dat is een prachtig park met tal van zeldzame planten en dieren (er zijn meer dan 112 soorten vogels, pelikanen, zeeschildpadden, vliegende vissen , dolfijnen en zoogdieren in het park). Het park is ook beroemd om diverse klimplanten, die op grotten en holen naar beneden tot aan zee groeien. Vele jaren geleden woonde hier de bemanning van Christoffel Columbus na het vinden dit heiligdom op deze plaats tijdens de tweede reis. Zelfs de meest ervaren reizigers zullen versteld staan van het unieke karakter van deze plek.
  Op het eiland kunt u veel ongewone bezienswaardigheden bezoeken, bijvoorbeeld om een ​​excursie te maken naar de oude sigarenfabriek. Net als vele jaren geleden worden praktisch alle fasen van de productie van sigaren handmatig uitgevoerd. Absoluut iedereen kan de productie observeren. Een dergelijke excursie belooft fascinerend te zijn, zelfs voor degenen die nog nooit een speciale aantrekkingskracht hebben gehad op het roken van tabak. Voor degenen die niet onverschillig staan ​​tegenover elite-tabak, zullen ze de mogelijkheid hebben om sigaren van de fabriek te kopen tegen de aantrekkelijkste prijzen.
Op het grondgebied van het eiland zijn er verschillende interessante archeologische gebieden. In het plaatselijke Archeologisch Museum kunt u de tentoongestelde voorwerpen zien die tijdens hun onderzoek zijn ontdekt. Het museum is gevestigd in een traditioneel gebouw met één verdieping, waar bezoekers een interessante verzameling oude rituele voorwerpen kunnen zien. In totaal heeft het museum meer dan 3000 exposities, waarvan sommige meer dan 5000 jaar oud zijn. Het bezoeken van dit geweldige museum is volledig gratis.
Een van de mooiste architectonische structuren op het eiland is naar verluidt de kerk van St. Stanislaus. Honderden jaren geleden werd deze prachtige kerk gekozen voor huwelijksceremonie door vele vooraanstaande stellen. Nu komen wereldberoemdheden naar het eiland om te trouwen in deze oude kerk. In 1979 vond een belangrijke gebeurtenis plaats voor de kerk. Paus Johannes Paulus II gaf haar verschillende beelden die bijdroegen aan de verzameling oude relikwieën.
In de verscheidenheid van de natuurlijke attracties op het eiland, is het vermelden waard de grot van El Chico, die een zeer complexe structuur heeft. De grot bevindt zich op een diepte van 9 - 12 meter. Er zijn zalen in verschillende vormen en maten, versierd met stalactieten en stalagmieten. Helaas kunnen alleen ervaren duikers deze verbazingwekkende schoonheden bewonderen. De grot is volledig overstroomd met water, waarvan de kristalhelderheid uitstekende zichtbaarheid biedt. In het complexe labyrint van ondergrondse hallen zijn absoluut geen airbags. Daarom kunnen alleen ervaren duikers hier duiken.
Cave of Wonders daarentegen kan door absoluut iedereen bezocht worden. Het werd beschikbaar voor excursies in 2003. De naam van de grot is te danken aan een ongelooflijk mooi ontwerp. Voor bezoekers werden veel handige bruggen, observatieplatforms en trappen geplaatst. Een aanvulling op de atmosfeer is een veelkleurige verlichting, die stalactieten en stalagmieten in alle kleuren van de regenboog kleurt.
Dit artikel over La Romana is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van La Romana

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van La Romana:


Bavaro - 63.9 km
Bavaro is een prachtige exotische stad van de Dominicaanse Republiek, een van de beste zeebadplaatsen, een paradijs voor liefhebbers van het buitenleven. De stad wendde zich in de afgelopen 25 jaar, van natuurgebied met...
verder
Santo Domingo - 98.6 km
De beroemde reis van Christoffel Columbus werd gekenmerkt door de komst van zijn schip aan de oevers van de Nieuwe Wereld. Het is het land van Santo Domingo, dat de herinneringen en de eeuwenoude bewijzen van de...
verder
Santiago - 215.5 km
De rustige en kalme stad Santiago ligt in de Dominicaanse Republiek. Dit is de tweede hoofdstad van het land. Hier kunnen bezoekers van de drukte en het lawaai van de grote steden ontspannen, van dat rustige gevoel...
verder

Onze diensten
 La Romana foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in La Romana, Dominicaanse Republiek. Het plannen van een trip naar La Romana met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.