OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

30 Hotels in Santo Domingo

 

Reisgids Santo Domingo - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

De beroemde reis van Christoffel Columbus werd gekenmerkt door de komst van zijn schip aan de oevers van de Nieuwe Wereld. Het is het land van Santo Domingo, dat de herinneringen en de eeuwenoude bewijzen van de gebeurtenissen uit de koloniale geschiedenis behoudt. Deze stad is uitgegroeid tot de eerste stad van het Amerikaanse continent, dus de oudste monumenten van het Amerikaanse continent bevinden zich hier.
De beste architectonische gebouwen van de oude stad zijn prachtige monumenten, majestueuze koloniale gebouwen, fragmenten van oude gebouwen en gerestaureerde historische plaatsen. Kleine kronkelende straatjes van Santo Domingo zijn de locatie van circa 300 attracties.
Het Columbus's huis wordt beschouwd als het eerste huis van Santo Domingo. En het eerste fort, dat is gebouwd in de Nieuwe Wereld, was het fort van Osama, dat is gebouwd om deze plek tegen piraten te beschermen. Een groot aantal architectonische en culturele monumenten zijn te vinden op het dorpsplein en in parken van de stad. De oudste van hen zijn de overblijfselen van de muur "Puerta del Conde", de residentie van de voormalige aartsbisschop Casa del Tostado, die tegenwoordig is veranderd in het museum van het gezin; een architectonische ensemble van gerestaureerde gebouwen "Atarazana", waarin talrijke souvenir winkels, galeries, kleine hotels en restaurants zich tegenwoordig bevindt. Het beroemde Cultuur plein combineert interessante instellingen als het Theater van Kunst, het Museum van de Mens, de Nationale Bibliotheek en zijn Theater en de Galerij van Moderne Kunst. Er is de oudste, maar is heel goed bewaard gebleven Dam Straat.
De stad staat bekend om een groot aantal tropische parken, bewoond door wonderlijke vlinders en zeldzame soorten van bomen. Het pad van schepen afkomstig uit de oceaan wordt verlicht door de vuurtoren, die is gebouwd in 1992. Tegenwoordig is de vuurtoren ook de locatie van het mausoleum, waar de as van Columbus wordt bewaard.
Dit artikel over Santo Domingo is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Santo Domingo

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Santo Domingo:


La Romana - 98.6 km
La Romana is een resort-stad, die is gelegen in het zuid-oosten van Spanje aan de kust van de Caribische Zee. Deze stad is beroemd om zijn stille en pittoreske stranden.

La Romana is een klein gezellig...
verder
Santiago - 138 km
De rustige en kalme stad Santiago ligt in de Dominicaanse Republiek. Dit is de tweede hoofdstad van het land. Hier kunnen bezoekers van de drukte en het lawaai van de grote steden ontspannen, van dat rustige gevoel...
verder
Bavaro - 155.3 km
Bavaro is een prachtige exotische stad van de Dominicaanse Republiek, een van de beste zeebadplaatsen, een paradijs voor liefhebbers van het buitenleven. De stad wendde zich in de afgelopen 25 jaar, van natuurgebied met...
verder

Onze diensten
 Santo Domingo foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Santo Domingo, Dominicaanse Republiek. Het plannen van een trip naar Santo Domingo met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.