OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

1 Hotels in Ponce

 

Reisgids Ponce - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Ponce is de tweede grootste stad van het land, het werd opgericht in het midden van de 17e eeuw. Ponce is benoemd tot de "nationale schat", omdat zijn grondgebied rijk is aan historische en culturele monumenten.
Tijdens het wandelen door de straten van de stad kunt u de oude kerken, pittoreske pleinen, fonteinen en mooie koloniale gebouwen zien. Het centrale plein heet "Las Delicias", en de meerderheid van de culturele instellingen en monumenten van deze plaats liggen er omheen. Het midden van het plein is de locatie van de kathedraal van Vrouwe van Guadeloupe. De slanke torens van de kathedraal zijn perfect zichtbaar vanuit alle delen van de stad. Hier bevinden zich ook drie grote musea van Ponce, die elk altijd klaar zijn om nieuwsgierige bezoekers te begroeten. Het Museum van Kunst van Ponce is het grootste gebouw. Hier vindt u een rijke collectie sieraden, sculpturen en schilderijen. De verzamelingen in Ponce musea kregen hun eerste items reeds in de Middeleeuwen, dus veel van de exposities zijn al enkele honderden jaren oud. Uw bezoek aan het Museum van de Geschiedenis van Ponce, dat wordt beschouwd als het beste museum in het Caribisch gebied, zal niet minder spannend zijn. Muziekliefhebbers moeten zeker naar het Museum van muziek gaan in Puerto Rico, die een collectie muziekinstrumenten en andere voorwerpen vertoont. De leeftijd van veel van deze voorwerpen wordt ook in eeuwen berekend.
Echter, het "Tibes ceremonieel centrum" blijft de belangrijkste attractie van Ponce. Dit is een nagebouwd dorp van Arawak-indianen. Zij waren de eerste bewoners van het eiland, daarom wordt er zo veel aandacht en tijd besteed aan de studie van het leven van deze mensen. Het centrum is ook de plaats van de archeologische opgravingen en iedereen kan een tocht naar de beschermde gebieden maken en naar het werk van professionals kijken.
Dit artikel over Ponce is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Ponce

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Ponce:


Bavaro - 208.9 km
Bavaro is een prachtige exotische stad van de Dominicaanse Republiek, een van de beste zeebadplaatsen, een paradijs voor liefhebbers van het buitenleven. De stad wendde zich in de afgelopen 25 jaar, van natuurgebied met...
verder
La Romana - 252.5 km
La Romana is een resort-stad, die is gelegen in het zuid-oosten van Spanje aan de kust van de Caribische Zee. Deze stad is beroemd om zijn stille en pittoreske stranden.

La Romana is een klein gezellig...
verder
Santo Domingo - 350.6 km
De beroemde reis van Christoffel Columbus werd gekenmerkt door de komst van zijn schip aan de oevers van de Nieuwe Wereld. Het is het land van Santo Domingo, dat de herinneringen en de eeuwenoude bewijzen van de...
verder

Onze diensten
 Ponce foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Ponce, Puerto Rico. Het plannen van een trip naar Ponce met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.