OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

1 Hotels in Kingston

 

Reisgids Kingston - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Kingston is een belangrijke handelshaven en een centrum van handel en toerisme. De stad ligt in een van de baaien. Kingston is omgeven door kleine nederzettingen en dorpen. Jarenlang was visserij de belangrijkste bezigheid van de lokale bevolking. Later is de stad tot een belangrijk handelscentrum gegroeid. Tegenwoordig is Kingston ook bekend als een taalgebied zoals hier een groot West India University is geopend.
Tijdens zijn geschiedenis heeft deze stad verschillende rampen overleefd, als gevolg daarvan zijn bijna alle architecturale en historische bezienswaardigheden vernietigd. De laatste natuurramp trof de stad in het begin van de 20e eeuw. Op dat moment zijn alle gebouwen met oude Engelse architectuur stijl vernietigd, dus Kingston werd bijna uit het niets gerenoveerd. U kunt met de geschiedenis van de oude stad in meerdere musea van de stad kennis maken. De meest opvallende onder hen zijn het Museum van Natuurwetenschappelijke Historie, het Museum van Historie, de Galerij van Kunst en het Museum van Bob Marley.
Tegenwoordig is Kingston een van de meest populaire resorts in de wereld. Alle hotels in Kingston zijn uitgerust volgens de moderne normen en zo vertegenwoordigen zij echte voorbeelden van moderne architectuur. Op het grondgebied van elk hotel zijn bars en restaurants geopend. 'S nachts werken hier disco en dancings. De stranden van Kingston zijn voorzien van enorme voorzieningen voor de watersport. Kinderen zal worden aangeboden om deel te nemen in diverse leuke programma's. U vindt er ook tal van attracties en entertainment centers.
Een van de nieuwe activiteiten is varen met boten met een doorzichtige (transparante) bodem. U kunt niet alleen genieten van de schoonheid van de kust, maar ook kennis maken met de bewoners van de onderwaterwereld. Voor de liefhebbers van wandelen in de woestijn gebieden zijn er ook rondleidingen. U kunt van de lavendel weilanden genieten, in een waterval zwemmen of met de boot op een rivier gaan.
  Een historische historische site is het oude herenhuis Devon-House, gelegen in het noordelijke deel van de stad. Het werd gebouwd in 1879 en behoorde toe aan de beroemde miljonair George Stiebel, die op deze plaatsen een enorm stuk land verwierf. Zoals vele jaren geleden, is het landhuis vandaag omringd door een enorme tuin met veel exotische planten. Momenteel huisvest het herenhuis een interessant museum. Het vertelt bezoekers over de meest beroemde en succesvolle inwoners van het eiland. In de muren van het herenhuis bevindt zich een onschatbare verzameling antiek en kunstwerken.
Een excursie naar het Museum of Geology, belooft spannend te worden. Een verzameling van zijn exposities overschrijdt 15.000 eenheden. Oorspronkelijk presenteerde het museum monsters van mineralen en fossielen die uitsluitend in Jamaica te vinden zijn. Nu presenteert het geologische artefacten uit de hele wereld en veel interessante mineralen die uit het Verenigd Koninkrijk zijn meegenomen.
Onder de natuurlijke attracties, zijn de minerale bronnen van Rockford, die ver buiten het eiland beroemd zijn vanwege hun helende eigenschappen, vooral het vermelden waard. Bronnen bevinden zich in een schilderachtige tuin, omringd door exotische planten en bloemen. Nu is er een comfortabel zwembad voor bezoekers. Absoluut iedereen kan zwemmen in het therapeutische mineraalwater. Nog niet zo lang geleden, bij het zwembad, werd een modern balneologisch centrum geopend, waar bezoekers kunnen genieten van verschillende soorten sauna's en jacuzzi's. Gasten kunnen de hele dag op deze charmante plek uitrusten. Niet ver van de minerale bronnen is Rockford een interessante historische attractie - een oud fort met dezelfde naam.
In Kingston zijn veel interessante religieuze monumenten van verschillende tijden bewaard gebleven. Een van de meest bekende is de kathedraal van Saint Catherine. Het werd gebouwd in de 17e eeuw en is een van de weinige gebouwen uit deze periode op het eiland, die bijna onveranderd tot onze dagen hebben kunnen overleven. Binnen de muren van de kathedraal, zijn er ook vele unieke elementen van decoratie, met inbegrip van gedetailleerde pleisterwerkvormstukken en houtsnijwerken.
Natuurliefhebbers zullen de Royal Botanic Garden, die werd opgericht in 1862, leuk vinden. Nu zijn er meer dan 4000 planten uit verschillende hoeken van de wereld in de collectie. Onder de hier gepresenteerde planten zijn er ook ongelooflijk zeldzame.
Dit artikel over Kingston is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Kingston

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Kingston:


Montego Bay - 128.8 km
Montego Bay is een geweldige plek in Jamaica, die echt goed is voor degenen die graag genieten van ruime witte stranden, een rijk nachtleven en de grote keuze aan restaurants. Bijzondere aandacht mag worden besteed aan...
verder
Georgetown - 501.8 km
De grootste stad van het land, George Town, begon zijn geschiedenis al in de 10e eeuw. Tijdens deze lange geschiedenis werd George Town meerdere malen veroverd. De stad was een kolonie van de Nederlanders, en later...
verder
Santiago - 662.2 km
De rustige en kalme stad Santiago ligt in de Dominicaanse Republiek. Dit is de tweede hoofdstad van het land. Hier kunnen bezoekers van de drukte en het lawaai van de grote steden ontspannen, van dat rustige gevoel...
verder

Onze diensten
 Kingston foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Kingston, Jamaica. Het plannen van een trip naar Kingston met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.