OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

65 Hotels in Killarney

 

Reisgids Killarney - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Deze stad is gelegen op het grondgebied van het Nationaal Park. De lucht is hier erg fris en schoon en de natuur is pittoresk en vredig. Tijdens het lopen op de straten van Killarney ziet u zeldzame soorten bomen, heldere bloembedden en struiken met prachtige vormen. De voornaamste bijzonderheid van deze stad zijn de onvergetelijke excursies op paarden. Om de toestand van de natuur in stand te houden en om het microklimaat van de regio te onderhouden, moet u alleen milieuvriendelijk vervoer te gebruiken. Naast paarden kunt u een fiets huren of gewoon van uw voeten gebruik maken.
Net als de meerderheid van de steden van Ierland, is Killarney rijk aan architectonische en historische bezienswaardigheden. U kunt meer over deze plek te weten komen als u de talrijke musea bezoekt. Onder architectonische bezienswaardigheden van de regio moeten we zeker de kathedraal van St. Maria vermelden, die met mozaïeken en fresco's is versierd. Het monument van de vier dichters is een van de meest bijzondere bezienswaardigheden van de stad. Het monument is geplaatst op een van de straten van Killarney en is gewijd aan de grote meesters - Jeffrey O'Donoghue, Pierce Ferriter, Eogan Ruadh O'Sullivan, and Ardahan O'Reilly. De Protestantse parochiekerk is nog een ander historisch gebouw.
Echter, de belangrijkste bezienswaardigheid van deze regio blijft het nationale park dat dezelfde naam draagt als de stad. Het werd reeds in 1932 opgericht. Bezoekers van het park kunnen aan spannende excursies deelnemen. U kunt het leven van de dieren in het mooie park zien. Hier ziet u ook diverse zeldzame planten, unieke dieren en vogels, die naar Ierland zijn gebracht uit verschillende delen van de wereld. Het centrum van Killarney is de belangrijkste plaats voor wandelingen van de lokale bevolking en toeristen. Hier bevinden zich drie geweldige schone meren die door oude reusachtige bomen zijn omgeven. U kunt na de actieve dag in de schaduw van deze bomen wat rust hebben. Dit is echt een prachtige plek, gewoon gemaakt voor rust en vreugde.
  Op het grondgebied van het nationale park ligt het prachtige Ross Castle - het beroemdste historische monument van de stad. Dit prachtige 15e-eeuwse kasteel ligt aan de oever van Loch Lane. Het is een typisch voorbeeld van middeleeuwse architectuur. Na meer dan 500 jaar was het kasteel perfect bewaard gebleven. Nu verbergt het een heleboel interessante historische artefacten binnen zijn muren. Bezoekers kunnen er meubels uit de 17e en 18e eeuw zien, evenals andere antieke gebruiksvoorwerpen.
Een zeer interessant historisch symbool van Killarney is het herenhuis. Het werd gebouwd in de 19e eeuw voor de rijke familie Herbert. Er is een boerderij in de nabijgelegen wijk Killarney. Het luxueuze gebouw in Victoriaanse stijl is indrukwekkend van schaal; het heeft 45 kamers. Tegenwoordig zijn ze bijna allemaal beschikbaar voor toeristen om te bezoeken. In het landhuis is een rijke collectie antiek meubilair, kunstvoorwerpen en persoonlijke bezittingen van voormalige eigenaren.
In de omgeving is een ander interessant oriëntatiepunt - Muckross Farm. Deze boerderij verwelkomt gasten altijd. Bezoekers kunnen door het hele gebied slenteren en kennismaken met vriendelijke inwoners. Alle bezoekers van de boerderij kunnen leren hoe om te gaan met dieren, en ook kijken hoe de eigenaren werken. De boerderij ligt in een ongelooflijk mooi natuurgebied, dat grotendeels is gericht op toeristen en is uitgerust voor een comfortabel verblijf.
Het beklimmen van de top van de berg Carrauntoohil is erg populair bij natuurliefhebbers. Speciale training en uitrusting zijn vereist. De hoogte van deze berg is slechts 1038 meter. Op de hellingen zijn er verschillende paden die geschikt zijn om te klimmen, met verschillende niveaus van complexiteit. Als de juiste uitrusting en klimvaardigheden niet beschikbaar zijn, kun je gewoon rond de uitlopers lopen.
Gasten van Killarney worden aangeboden om een ​​spannende excursie te maken naar de nabijgelegen eilanden van Skellig-Michael. Ze staan ​​ook bekend om hun natuurlijke schoonheid en om het feit dat hier in de 7e eeuw een klooster werd gesticht. Het duurde bijna 500 jaar en kwam uiteindelijk tot verwoesting. Het vervallen gebouw van het klooster is de belangrijkste historische attractie van deze plaatsen.
Dit artikel over Killarney is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Killarney

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Killarney:


Waterford - 165.2 km
Waterford is het oude pittoreske stadje, dat ligt in het oostelijke deel van het land. Het is vele jaren geleden uitgegroeid tot een beroemd centrum van de geschiedenis en cultuur. Waterford is echt rijk aan prachtige...
verder
Dublin - 261.8 km
Deze stad heeft een indrukwekkende geschiedenis, ruime keuze aan architectonische monumenten en attracties. Het zuidelijke deel van Dublin is het meest aantrekkelijke voor bezoekers van deze prachtige stad. Hier kunt u...
verder
Newcastle - 340.4 km
Deze grote industriële stad ligt in de benedenloop van de rivier Tyne. De zoon van Willem de Veroveraar, Robert II hertog van Normandië, was de stichter van de stad. Eerste vermeldingen van Newcastle dateren van 1080....
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Ierland
 Killarney foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Killarney, Ierland. Het plannen van een trip naar Killarney met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.