OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

Hotel Boeken

 

Reisgids Jolly Beach - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Jolly Beach is een populaire badplaats op het eiland Antigua. Als u in de exotische tropen wilt duiken, onder palmbomen wandelen en van de warme zon op een wit zandstrand wilt genieten, zal de Jolly Beach de juiste keuze voor u. Hoge kwaliteit van de service en vriendelijke gastvrije lokale bevolking kunnen uw rust nog comfortabeler en aangenamer maken.
Als het gaat om het beschrijven van amusement en culturele programma's, kunnen Jolly Beach geen luidruchtige badplaats noemen. Er zijn geen nachtclubs en grote disco's hier, maar in plaats daarvan vindt u meerdere bezienswaardigheden en architecturale rijkdommen. De keuze aan excursies is vrij groot, toeristen wordt aangeboden om een ritje naar een afgelegen deel van het eiland te maken, waar zich de ondoordringbare jungles en prachtige nationale parken bevinden. U kunt er exotische vogels zien, onder bananenbomen wandelen, of gaan vissen. Alle lokale mensen zijn erg vriendelijk voor de bezoekers, en in elk dorp wordt u dus aangeboden, een boot en alles wat nodig is voor het vissen te huren. De beste café's en restaurants liggen in de buurt van de belangrijkste stranden van het eiland en hebben een lekker menu voor de bezoekers.
Long Beach is het meest bezochte strand van het eiland. De beste hotel complexen zijn daar gebouwd. U kunt ook naar de handels wijk lopen, waar u vele gezellige café's met open terrassen zult vinden. Geschoolde koks bereiden heerlijke vis en koken die recht voor uw ogen, ze maken een shish kebab van schaal-en schelpdieren en bieden populaire lokale drankjes. Gaat u verder van het centrum naar andere straten, en u zult mooie gebouwen, kerken en kapellen van voorgaande eeuwen zien. Indien het aantal excursies op Jolly Beach niet genoeg voor u is, kunt u altijd naar buureilanden gaan, die ook veel interessante parken, natuurgebieden en recreatie zones hebben.
  In de buurt van het resort is er een populaire toeristische route Rendezvous-Trail, die alle liefhebbers van wandelen zal imponeren. Het passeert de meest pittoreske omgeving van het resort. De route is zo gelegd dat tijdens de wandeling de diversiteit van de lokale flora en fauna zo veel mogelijk werd gewaardeerd. Het pad loopt door het vlakke terrein, dus er is geen speciale voorbereiding om te wandelen. Het enige dat moet worden opgevangen vóór de excursie is de beschikbaarheid van comfortabele schoenen en zonnebrandmiddelen.
Natuurliefhebbers krijgen interessante excursies aangeboden naar het schiereiland Five Island. Het is het startpunt van veel populaire toeristische routes. Hier kunnen reizigers exotische planten en bloemen bewonderen en ook kijken naar de miniatuurvogels waarvoor deze exotische plaatsen thuis zijn.
Op het schiereiland is een van de belangrijkste historische bezienswaardigheden van het eiland - Fort Barrington. Eens was het gebouwd om de kust te beschermen tegen piraten. Honderden jaren lang is een aanzienlijk deel van de gebouwen volledig verwoest. Zelfs de weinige overgebleven fragmenten van het fort, stelt iemand in staat om zijn vroegere grootsheid te waarderen. In de onmiddellijke nabijheid van de ruïnes van het fort, zijn er verschillende interessante oude gebouwen.
In de buurt van het resort is er een enorme selectie van interessante natuurlijke attracties. Een van de meest ongewone is de rots met de angstaanjagende naam van Devil's Bridge. Vroeger werd het gevormd als een resultaat van vulkanische activiteit. De rots komt de zee binnen en heeft een zeer ongewone geologische vorm. Veel toeristen komen speciaal naar deze plek om spectaculaire foto's te maken tegen de achtergrond van zeegolven.
Een andere interessante geologische formatie is te zien in de buurt van de Engelse haven. Hier is er een rots Pijlers van Hercules. Het nadert de kust van dichtbij en dient als een natuurlijke bescherming tegen de wind. Aan de voet van de rots is er een heel mooi en rustig strand. Deze plaatsen zijn erg populair onder liefhebbers van duiken. Eenmaal, tijdens een nieuwe vulkaanuitbarsting, bereikte hete lava de kustlijn en koelde na het aanraken van het koele zeewater snel af. Dit leidde tot de vorming van kleine natuurlijke grotten, die nu de thuisbasis zijn van exotische vissen en ander zeeleven.
Dit artikel over Jolly Beach is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Jolly Beach

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Jolly Beach:Onze diensten
 Jolly Beach foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Jolly Beach, Antigua. Het plannen van een trip naar Jolly Beach met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.