OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

Hotel Boeken

 

Reisgids Diamant - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

De naam van de stad weerspiegelt de innerlijke essentie, het is een echte diamant. Dit is een prachtige stad die bruist met heldere kleuren in de zonnestralen en trekt bezoekers door zijn sfeer van privacy en rust. Het duurde slechts enkele jaren om het van een klein vissersdorp om te zetten in een moderne stad, die reizigers van over de hele wereld aantrekt. Groene bergen, azuurblauwe warme golven en prachtige zeelandschappen brengen de sfeer van ongehaast rust en unieke historische bezienswaardigheden maken deze bestemming nog interessanter.
De ruïne van het plaatselijke kasteel wordt beschouwd als een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Het kasteel werd gebouwd in de 18e eeuw door Tiberius Carafa - een beroemde leider en politicus. De bouw van het kasteel was de eerste stap naar de ontwikkeling van de stad. Het oude deel van de Diamant herbergt verscheidene andere gebouwen uit de 18e- en 19e eeuw. Alle gebouwen worden beschouwd als indrukwekkende voorbeelden van de barokke stijl. De eerste reizigers, die de schoonheid van deze plek wilden zien, waren beeldhouwers en schilders. Veel van de kunstenaars waren zo onder de indruk van het uiterlijk van deze stad dat ze hun afbeeldingen direct op de muren van de huizen van de Diamant achter lieten. Tegenwoordig wordt elk gebouw in de stad met prachtige fresco's versierd. Als u hoog van boven naar de Diamant kijkt, ziet u dat de stad alle kleuren van de regenboog bevat.
U kunt door de geschilderde straten wandelen, gezellige restaurants bezoeken, naar unieke producten en goederen in mooie lokale winkels kijken, of op een van de terrasjes ontspannen. De stad biedt zijn gasten een paar goed uitgeruste open stranden. Kunstenaars uit verschillende landen komen nu naar de stad om hun meesterwerk op een van de muren achter te laten, maar niet iedereen kan aan deze straatkunst deelnemen. Om dit te doen, moet u zich kwalificeren en bij een lokale jury en bewijzen dat uw beeldende kunstwerk het middelpunt van de belangstelling waardig is.
  De miniatuurstad is erg interessant om te voet te verkennen. Nieuwsgierige attracties zijn letterlijk bij elke stap te zien. De oude kerk Immacolata Concezione, die werd gebouwd in de 17e eeuw, werd bewaard in de stad. Gedurende de 300 jaar van zijn bestaan ​​is het vele malen gereconstrueerd. De kerk heeft echter zijn historische charme niet verloren. Veel oude elementen van decoratie en ornamenten, evenals waardevolle religieuze artefacten, zijn erin bewaard gebleven.
Terwijl je langs de dijk van de stad loopt, zie je een heel ongewoon stenen beeldhouwwerk. Het symboliseert een gefacetteerde diamant; dit originele beeldhouwwerk is het belangrijkste symbool van de stad. Aan de kade is er een grote selectie van interessante winkels en restaurants die gespecialiseerd zijn in de nationale keuken.
In de buurt van de kust is een klein onbewoond eiland Chiarella, uitstapjes, die ook welverdiende populariteit heeft bij toeristen. Op het hoogste punt van dit eiland liggen de ruïnes van een oud fort, omgeven door een schilderachtig bos. Op dit eiland kun je de wondere natuur bewonderen en de vogels bekijken. Het is zeker om diegenen te behagen die tijd willen doorbrengen weg van lawaaierige toeristenplaatsen.
Diamante is niet alleen beroemd vanwege de charmante natuur en historische bezienswaardigheden, maar ook vanwege de interessante culturele tradities. Een van de belangrijkste nationale symbolen van de stad is een hete rode peper. Ter ere hiervan wordt het jaarlijkse Peperoncino-festival gehouden. Het wordt gehouden in het midden van september. In de stad is er heel interessant entertainment voor een week. Gasten van het festival krijgen de gelegenheid om straatpresentaties te bezoeken, de uitvoeringen van muzikanten te bekijken en de meest populaire nationale gerechten te proberen.
Als u de Diamante tijdens de vakantie niet kunt bezoeken, kunt u naar een van de lokale voedselwinkels kijken. In hen worden klanten prachtige decoratieve trossen gedroogde pepers aangeboden - het meest populaire lokale souvenir. De stad heeft een zeer interessant Pepper Museum, dat toeristen op elk moment van het jaar kunnen bezoeken. In dit museum worden bezoekers verteld over tientallen variëteiten peper die in de stad worden verbouwd, en over wat voor soort populaire nationale gerechten het wordt gebruikt.
Dit artikel over Diamant is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Diamant

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Diamant:


Fort De France - 11.2 km
Deze stad ligt op een eiland in de Caribische Zee. Het beslaat het gehele grondgebied van dit eiland en het is een deel van de Kleine Antillen archipel. Het eiland werd ontdekt in 1502 door Christopher Columbus. Direct...
verder
Bridgetown - 231.1 km
Barbados is een klein eiland land in het Caribisch gebied. Het is niet overdreven om te zeggen dat het eiland lijkt te zijn ontworpen voor plezier en ontspanning. Enorme palmbossen, Caribische rustige baaien, witte...
verder
Jolly Beach - 280 km
Jolly Beach is een populaire badplaats op het eiland Antigua. Als u in de exotische tropen wilt duiken, onder palmbomen wandelen en van de warme zon op een wit zandstrand wilt genieten, zal de Jolly Beach de juiste...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Diamant
 Handige kaarten
Interactieve kaart van Diamant
 Diamant foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Diamant, Martinique. Het plannen van een trip naar Diamant met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.