OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

Hotel Boeken

 

Reisgids Bridgetown - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Barbados is een klein eiland land in het Caribisch gebied. Het is niet overdreven om te zeggen dat het eiland lijkt te zijn ontworpen voor plezier en ontspanning. Enorme palmbossen, Caribische rustige baaien, witte zandstranden en de warme zon maken het daar tot een een echt paradijs.
Het eiland wordt soms "Klein England" enoemd, door het feit dat de inboorlingen een groot deel van de Britse traditie's overnamen. De meest populaire sporten zijn polo, golf en cricket, de typische kenmerken van Britten. Een ander onderscheidend kenmerk van de staat is de bijzondere traditie van de huwelijk ceremonies. Om een bruiloft op het eiland te houden wordt als top van prestige en luxe beschouwd. Er zijn alle voorwaarden voor een lux feest, en hotels bieden speciale kamers voor jonggehuwden.
Naast de uitstekende voorwaarden voor een huwelijksreis biedt het resort volop vermaak voor gewone vakantiegangers. U kunt parken bezoeken, wilde tropische natuur ontdekken, historische plaatsen bezoeken, of iets op gebied van waterattracties proberen en van de stranden genieten. Onder de monumenten van de architectuur kan de kathedraal St. Michael worden onderscheiden, dat dicht bij van het prachtige Koninklijk Park ligt. Het Barbados Museum laat u kennismaken met de cultuur van de lokale bevolking, Het is elke dag klaar om honderden bezoekers te ontvangen. Liefhebbers van winkelen kunnen de Ipsayd Markt en de Fairchild Markt bezoeken, waar de lokale bevolking mooie handgemaakte souvenirs te koop aanbied. Er is ook entertainment voor muziekliefhebbers, omdat er jaarlijks het wereldberoemde Jazz Festival op het eiland is.
  De drukste toeristische stad op het eiland is Bridgetown - de hoofdstad van Barbados. In het centrum van de stad is een pittoresk Nationaal Heldenplein, dat is versierd met verschillende interessante monumenten en fonteinen, hier is ook een monument voor Admiraal Nelson. Naast de belangrijkste religieuze bezienswaardigheden van het eiland, is er in de hoofdstad een zeer interessante St. James 'Parochiekerk - de oudste van de bewaard gebleven kerken op het eiland. Het is opmerkelijk, niet alleen vanwege zijn unieke architectuur, maar ook vanwege het interne decor dat honderden jaren lang de kerk nauwelijks heeft veranderd.
Niet minder interessante stad om te ontspannen is Speightstown; deze koloniale stad werd gesticht in 1630. Tegenwoordig is deze kleine stad het centrum van de meest populaire winkels, waar u producten van over de hele wereld kunt vinden. Lokale winkels verkopen interessante nationale specialiteiten, handgemaakte souvenirs, evenals kleding en accessoires van verschillende populaire Europese en Amerikaanse merken. Quaint winkels worden gemengd met kunstgalerijen, hoewel de pier nog steeds een favoriete plek is om te wandelen tussen de gasten van de stad.
Op het eiland Barbados zijn veel interessante musea en culturele centra aanwezig, van wie sommigen nogal ongebruikelijk zijn. Een uitstekend voorbeeld is het Concord Museum, waar bezoekers worden aangeboden om zichzelf uit te proberen als een Boeing-piloot.
Degenen die met kinderen komen, moeten een wandeling maken in Folkstounskomu Marine Park, dat ook een interessant museum heeft. De expositie is geheel gewijd aan de bewoners van de diepe zee; het museum is grotendeels gericht op bezoekers met kinderen. In de buurt van het museum zijn verschillende speelplaatsen voor kinderen, evenals speeltuinen.
Onder degenen die van excursies houden, zijn rondleidingen naar de historische sites van de abdij van Saint-Nicolas erg populair. Er blijven een aantal mooie oude herenhuizen die meer dan 350 jaar geleden werden gebouwd. Vandaag de dag worden er binnen hun muren interessante collecties antiek bewaard, waaronder antiek meubilair en kunstvoorwerpen en porselein. Voor toeristen is dit historische monument ook populair omdat het in de nabijheid van de historische fabriek van St. Nicholas Abbey Rum ligt, die zich bezighoudt met de productie van rum.
Dit artikel over Bridgetown is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Bridgetown

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Bridgetown:


Fort De France - 230.3 km
Deze stad ligt op een eiland in de Caribische Zee. Het beslaat het gehele grondgebied van dit eiland en het is een deel van de Kleine Antillen archipel. Het eiland werd ontdekt in 1502 door Christopher Columbus. Direct...
verder
Diamant - 231.1 km
De naam van de stad weerspiegelt de innerlijke essentie, het is een echte diamant. Dit is een prachtige stad die bruist met heldere kleuren in de zonnestralen en trekt bezoekers door zijn sfeer van privacy en rust. Het...
verder
Jolly Beach - 501.4 km
Jolly Beach is een populaire badplaats op het eiland Antigua. Als u in de exotische tropen wilt duiken, onder palmbomen wandelen en van de warme zon op een wit zandstrand wilt genieten, zal de Jolly Beach de juiste...
verder

Onze diensten
 Bridgetown foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Bridgetown, Barbados. Het plannen van een trip naar Bridgetown met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.