OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

17 Hotels in Guayaquil

 

Reisgids Guayaquil - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Guayaquil is een van de grootste steden van Latijns-Amerika. De bevolking van deze stad teld ongeveer 2 miljoen inwoners. Guayaquil is een grote stad met een relatief goed ontwikkelde industrie en infrastructuur. Alleen in Guayaquil in Ecuador kunt u een keten van de grootste supermarkten vinden. Een van hen is Mol del Sol, dat vertaald kan worden als "een grote zon". De supermarkt is gevestigd in een aantal wijken van de stad. De supermarkt bezet verschillende wijken van de stad en blijkt voldoende ruimte te bieden voor internet café's, banken, winkels, kinderspeelplaatsen, een bioscoop, en een groot café met ruimte voor 500 mensen.
De schoonheid van Guayaquil ligt in zijn verbazingwekkende, architectuur, een dijk met ligplaats en een pier bij een waterkant. In de buurt wordt vaak een kleine aantrekkelijke zeilboot genaamd "Guayyas" afgemeerd. Vlakbij bevinden zich twee fantastische parken. Een van hen is ouder, het is een gezellige en ontspannende plek waar u tamme eekhoorns en bewegingloze leguanen kunt vinden. Het tweede park is moderner en dit is het centrale park van Guayaquil.
Ondanks de kleine omvang van de stad, herbergt Guayaquil een van de grootste universiteiten in Ecuador "Espoli". Er zijn ook tal fabrieken en terminals. Er is ook een stadion met een groot aantal sporthallen. Het stadion is een van de grootste in Ecuador.
  Onder de verplichte toeristische bezienswaardigheden van de stad, moet de St. Peter's Cathedral worden opgemerkt. De allereerste kerk op deze plaats werd gebouwd in de periode van de vroege middeleeuwen. Jarenlang bestond het meer dan eens uit vuur en werd het ook herhaaldelijk beschadigd tijdens aanvallen van piraten. In 1695 werd de kerk verplaatst naar een nieuwe plaats, waar ze sindsdien constant is gebleven. In 1948 vond de laatste grote reconstructie van de kathedraal plaats, waarbij geprobeerd werd de oorspronkelijke staat zoveel mogelijk te herstellen.
Tegenwoordig ligt de meest pittoreske historische regio van Las Peñas op de top van de heuvel van Saint Anne. Eenmaal in deze delen, bouwden de rijkste bewoners herenhuizen. In deze prachtige huizen woonden veel beroemde mensen, waaronder Simon Bolivar. Net als vele jaren geleden, bevindt zich vandaag op de top van de heuvel het baken. Om ernaartoe te komen, is het noodzakelijk om een ​​steile trap te overwinnen die 444 treden bevat. Vanaf het platform rondom het baken gaat een mooi panoramisch uitzicht over de stad open. Ook moet worden opgemerkt dat in de historische wijk, zijn de nationale restaurants het populairst in de stad.
Het Centenary Park geniet een grote populariteit, onder fans van de natuur en wandelingen in de frisse lucht, het werd opgericht in 1920. Het gebied van dit park is meer dan 20 hectare. Op haar grondgebied is er een reeks paden voor voet- en fietswandelingen, sportvelden, uitgeruste speeltuinen voor kinderen en veel gezellige plekken voor rustige en eenzame rust. Al jarenlang is dit goed verzorgde park de constante locatie van verschillende culturele evenementen. Het zal vooral interessant zijn om bezocht te worden tijdens een nationale feestdag.
Het is interessant voor reizigers die geïnteresseerd zijn in oude architectuur om de Algemene Begraafplaats Guayaquil te bezoeken. Het werd gesticht in 1843 en nu zijn er op zijn grondgebied enkele van de mooiste crypten. Het is mogelijk om hier mooie monumenten uit verschillende periodes te zien. In 2003 werd deze historische begraafplaats erkend als een zicht op de waarde van de staat. Op deze begraafplaats zijn opmerkelijke politieke en militaire figuren begraven. De belangrijkste waarde van het complex zijn oude monumenten. De beste meesters uit Italië en Frankrijk werkten aan hun productie.
Dit artikel over Guayaquil is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Guayaquil

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Guayaquil:


Bogota - 992.7 km
Bogotá ligt op de westelijke helling van de Korlilery in het dal op een aanzienlijke hoogte. De stad werd oorspronkelijk opgericht aan de rivier de Rio San Francisco. Nu bestaat deze rivier niet meer. Het klimaat is...
verder
Medellin - 1057.9 km
Medellin is de tweede grootste stad van Colombia. Lang geleden was deze plek erg populair onder reizigers die er aan toe waren, om met volle teugen van de schoonheid van de stad te genieten. De stad is erin geslaagd om...
verder
Lima - 1142.9 km
Lima is een grote en een van de mooiste steden van Peru en Latijns-Amerika in het algemeen. De stad werd gesticht in 1535, toen de Spaanse veroveraars de nederzetting als een voorpost gebruikten tijdens hun militaire...
verder

Onze diensten
 Guayaquil foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Guayaquil, Ecuador. Het plannen van een trip naar Guayaquil met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.