OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

Hotel Boeken

 

Reisgids Vaiare - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Het eiland Moorea is een paradijs voor huwelijksreizigers. De reden hiervoor ligt in het feit dat de vorm van het eiland lijkt op een hart, dus is deze plek uitgegroeid tot een populaire locatie voor bruiloften. De wachtlijst voor een bruiloft, is hier meestal een jaar! Er zijn tal van speciale georganiseerde excursies voor jonggehuwden. Hotelkamers zijn ingericht in een weergaloze romantische stijl. Het is vermeldenswaard dat het voeren van huwelijksceremonies wordt uitgevoerd in strikte overeenstemming met de eeuwenoude tradities. Jonggehuwden krijgen een soort bewijs opgenomen op palmschors. Dat heeft gewoonlijk geen wettelijke geldigheid, zodat de ceremonie slechts een symbolische akte is.
Het resort trekt ook de aandacht van strandliefhebbers. De kust is hier helder en kalm, en tal van duikscholen zijn klaar om tientallen bezoekers per dag te begroeten. De rust kan op een warm strand en met wandelingen in schaduwrijke tropen worden gecombineerd. De gidsen laten u kennis maken met de bewoners van de plaatselijke flora. U kunt ook naar de dolfijnenshow. Dit is echt een fascinerend schouwspel. Voor de liefhebbers van zee visreizen worden een overnachting op de boot georganiseerd, zij zijn verzekerd van een nacht lang genieten. U kunt ook kijken naar de bewoners van de diepzee tijdens uw reis op een boot met glazen bodem, die het mogelijk maakt om te kijken naar heldere regenboog vissen en koralen.
Bezoekers met een avontuurlijke natuur zullen ook entertainment vinden in Moorea. Ze kunnen een excursie maken naar het "Haai Voeder Park"en echte haaien uit hun eigen handen voeden. Niet ver van het strand ligt een gezellig dorpje genaamd Tiki. De bewoners organiseren meestal dansvoorstellingen voor de gasten van het resort. Om het eiland beter te verkennen en de ware pracht van tropen de zien, kunt u een tochtje met een helikopter of een kano maken. Moorea is een tropisch paradijs en een mooi reservaat van de natuur
  Op het eiland Moorea kunnen liefhebbers van excursies veel prachtige natuurlijke attracties zien. Als een verenigde natuurlijke site is het gebruikelijk om rekening te houden met de baaien Cook's en Opunohu. Ze worden gescheiden door de top van de Rotui-berg - de hoogste berg van het eiland. Hier kunt u het mooiste landschap van het eiland bewonderen. Al vele jaren verdedigen de lokale bevolking deze unieke gebieden. Meerdere keren hebben investeerders geprobeerd grote moderne resorts aan de kust te bouwen, maar elke keer ontving ze een weigering van de lokale bevolking die de ongerepte schoonheid van hun thuisland wilde behouden.
Op het eiland Moorea zijn veel mooie stranden beschikbaar voor vakantiegangers; de mooiste en grootste is het Temae-strand. De lengte van dit zandstrand is ongeveer 2.000 meter. Dit strand is niet alleen populair bij toeristen, maar ook bij de lokale bevolking. In het weekend lijkt het op een groot cultureel centrum in de open lucht. Op het strand kun je muzikanten en dansers zien die vakantiegangers vermaken. Ook worden hier interessante souvenirs en populaire nationale gerechten verkocht.
In het hart van het eiland Moorea is een uitstekend uitkijkpunt Belvedere. Het hele eiland en de mooiste baaien zijn zichtbaar alsof ze op uw handpalmen liggen. Je kunt het observatiedek op een off-road auto bereiken, maar veel reizigers wandelen er liever overheen. In de onmiddellijke nabijheid van het observatieplatform begint een klein pad. Als je erlangs afdaalt, kun je de ruïnes van een oude Polynesische tempel zien.
Een even interessante attractie is de Magic Mountain, met daarbovenop een uitstekend uitkijkplatform. Bij helder weer kunt u vanaf dit uitkijkplatform niet alleen het schilderachtige landschap van Moorea, maar ook de nabijgelegen kleine eilandjes zien.
Het meest beroemde culturele centrum op het eiland heet Tiki Village Theatre, een openluchtmuseum, gebouwd in de stijl van een oud Tahitiaans dorp. Op het grondgebied van het complex zijn verschillende rieten hutten gebouwd, elk is een mini-museum gewijd aan een bepaald onderwerp. Er is een hut waarin nationale gerechten worden bereid en een andere waar tatoeages worden gedaan. In een van de hutten maken ze muziekinstrumenten en in de andere weven ze ongelooflijk mooie bloemkransen. Een reis naar dit culturele centrum is de beste manier om kennis te maken met de cultuur van de lokale bevolking.
Dit artikel over Vaiare is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Vaiare

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Vaiare:


Moorea - 9.1 km
Het eiland Moorea is een paradijs voor huwelijksreizigers. De reden hiervoor ligt in het feit dat de vorm van het eiland lijkt op een hart, dus is deze plek uitgegroeid tot een populaire locatie voor bruiloften. De...
verder
Papeete - 19.5 km
Een van de oudste steden in Frans-Polynesië, Papeete-Tahiti, is het administratieve centrum van Tahiti. De naam van de stad kan letterlijk worden vertaald als "water uit de mand". Deze ongewone naam bleek te wijten aan...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Vaiare
 Handige kaarten
Interactieve kaart van Vaiare
 Vaiare foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Vaiare, Frans-Polynesië. Het plannen van een trip naar Vaiare met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.