OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

2 Hotels in Papeete

 

Reisgids Papeete - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Een van de oudste steden in Frans-Polynesië, Papeete-Tahiti, is het administratieve centrum van Tahiti. De naam van de stad kan letterlijk worden vertaald als "water uit de mand". Deze ongewone naam bleek te wijten aan de oriëntatie van het gebied - deze plek was altijd een belangrijk centrum van agricultuur geweest. Toen de eerste Europeanen op het eiland verschenen, waren ze verbaasd over het niveau van de economische en sociale relaties.
In de afgelopen paar eeuwen is Papeete meerdere malen beschadigd door rampen. Ze hebben in het gebied tot ernstige schade geleid en hebben duizenden burgers het leven gekost. In 1884 werd de stad bijna volledig verbrand door het vuur, en 12 jaar erna werd het zwaar beschadigd door de hevige regenval. Tegenwoordig is Papeete een van de meest populaire badplaatsen. Deze moderne stad is vol aan bezienswaardigheden en perfect voor aantrekkelijke en comfortabele rust.
Het centrale deel van de stad is het plein "Toata". Hier voltrekken zich de belangrijkste culturele evenementen, concerten en voorstellingen. Het plein biedt plaats aan enkele duizenden toeschouwers. De belangrijkste overheidsgebouwen van de stad - het paleis van de President, de Hoge Commissaris en andere gebouwen in de buurt. Op het plein "Tarohoi" ligt het gebouw van "Territoriale Vergadering"en een aantal andere monumenten. Het is ook een opmerkelijke plaats, die wordt aanbevolen voor een bezoek.
De belangrijkste winkelstraat van de stad wordt "het Centrum Vaima" genoemd. Tijdens het wandelen in winkels en handels rijen, kunt u een andere opmerkelijke gebouw bereiken - de prachtige Notre Dame kathedraal van Papeete, gebouwd in 1875. De stad heeft verschillende botanische tuinen, de meest populaire daarvan zijn de tuin "Mataoa" en de tuin van Harrison Smith. U moet zeker een bezoek brengen aan het Museum van Tahiti, het Museum van de Oceaan, het Museum van Gauguin en het "Tahiti Pearl Center" Museum, dat de meeste prachtige items en collecties tentoont.
Dit artikel over Papeete is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Papeete

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Papeete:


Vaiare - 19.5 km
Het eiland Moorea is een paradijs voor huwelijksreizigers. De reden hiervoor ligt in het feit dat de vorm van het eiland lijkt op een hart, dus is deze plek uitgegroeid tot een populaire locatie voor bruiloften. De...
verder
Moorea - 28.7 km
Het eiland Moorea is een paradijs voor huwelijksreizigers. De reden hiervoor ligt in het feit dat de vorm van het eiland lijkt op een hart, dus is deze plek uitgegroeid tot een populaire locatie voor bruiloften. De...
verder

Onze diensten
 Handige kaarten
Interactieve kaart van Papeete
 Papeete foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Papeete, Frans-Polynesie. Het plannen van een trip naar Papeete met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.