OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

2 Hotels in Moorea

 

Reisgids Moorea - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Het eiland Moorea is een paradijs voor huwelijksreizigers. De reden hiervoor ligt in het feit dat de vorm van het eiland lijkt op een hart, dus is deze plek uitgegroeid tot een populaire locatie voor bruiloften. De wachtlijst voor een bruiloft, is hier meestal een jaar! Er zijn tal van speciale georganiseerde excursies voor jonggehuwden. Hotelkamers zijn ingericht in een weergaloze romantische stijl. Het is vermeldenswaard dat het voeren van huwelijksceremonies wordt uitgevoerd in strikte overeenstemming met de eeuwenoude tradities. Jonggehuwden krijgen een soort bewijs opgenomen op palmschors. Dat heeft gewoonlijk geen wettelijke geldigheid, zodat de ceremonie slechts een symbolische akte is.
Het resort trekt ook de aandacht van strandliefhebbers. De kust is hier helder en kalm, en tal van duikscholen zijn klaar om tientallen bezoekers per dag te begroeten. De rust kan op een warm strand en met wandelingen in schaduwrijke tropen worden gecombineerd. De gidsen laten u kennis maken met de bewoners van de plaatselijke flora. U kunt ook naar de dolfijnenshow. Dit is echt een fascinerend schouwspel. Voor de liefhebbers van zee visreizen worden een overnachting op de boot georganiseerd, zij zijn verzekerd van een nacht lang genieten. U kunt ook kijken naar de bewoners van de diepzee tijdens uw reis op een boot met glazen bodem, die het mogelijk maakt om te kijken naar heldere regenboog vissen en koralen.
Bezoekers met een avontuurlijke natuur zullen ook entertainment vinden in Moorea. Ze kunnen een excursie maken naar het "Haai Voeder Park" en echte haaien uit hun eigen handen voeden. Niet ver van het strand ligt een gezellig dorpje genaamd Tiki. De bewoners organiseren meestal dansvoorstellingen voor de gasten van het resort. Om het eiland beter te verkennen en de ware pracht van tropen de zien, kunt u een tochtje met een helikopter of een kano maken. Moorea is een tropisch paradijs en een mooi reservaat van de natuur.
  Het eiland heeft veel interessante natuurlijke bezienswaardigheden en uitkijkpunten waar u een rijk programma van buitenactiviteiten kunt organiseren. In het hart van het eiland ligt het uitkijkplatform Belvedere met een prachtig panoramisch uitzicht op de baai van Opunohu en Cook's Bay. Alle reizigers kunnen het uitkijkplatform te voet bereiken of een spannende jeep- en ATV-tour maken. Niet ver van het Belvedere is een interessante historische attractie - de ruïnes van een oude Polynesische tempel.
Klimmen naar de Magic Mountain, op de top waarvan nog een geweldig uitzichtpunt is, is enorm populair bij wandelaars. Het biedt een prachtig uitzicht op de noordkust van het hele eiland. Bij helder weer kunt u zelfs kleine Motus-eilandjes in de buurt van de kust zien.
Het eiland Moorea biedt onderdak aan het buitengewone cultureel centrum Tiki Theater Village, gestileerd als een klassiek Tahitiaans dorp. Dorpen als deze werden ontdekt door de eerste Europese kolonisten. Elk van de prachtige rieten hutten huisvest een mini-museum gewijd aan een van de richtingen van de nationale cultuur. Hier kunnen bezoekers de kunst leren van hout en steenhouwen, een traditionele tijdelijke tatoeage maken met natuurlijke planten, en ook observeren hoe lokale ambachtslieden traditionele muziekinstrumenten produceren. Je kunt ook een kleine drijvende hut zien waarin speciale venusschelpen met zwarte parels worden gekweekt.
Een van de favoriete recreatiegebieden van de bezoekers van Moorea is Lagoonarium. Dit is de naam van een prachtige omheinde lagune bewoond door zeldzame soorten roggen, zeeschildpadden en exotische vissen. Elke dag voeden medewerkers van het zeereservaat pijlstaartroggen. Op bepaalde tijden mogen toeristen in de lagune zwemmen. Pijlstaartroggen zijn absoluut veilig voor mensen - je kunt ze aanraken tijdens het baden, en ook veel geweldige foto's maken.
De moderne attractie van het interessante Moorea-eiland is de sappige fabriek Jus de Fruits de Moorea, die in 1981 werd geopend. Tegenwoordig biedt het informatieve rondleidingen, waarbij u verse sappen kunt proberen en een kleine souvenirwinkel kunt bezoeken.
Dit artikel over Moorea is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Moorea

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Moorea:


Vaiare - 9.1 km
Het eiland Moorea is een paradijs voor huwelijksreizigers. De reden hiervoor ligt in het feit dat de vorm van het eiland lijkt op een hart, dus is deze plek uitgegroeid tot een populaire locatie voor bruiloften. De...
verder
Papeete - 28.7 km
Een van de oudste steden in Frans-Polynesië, Papeete-Tahiti, is het administratieve centrum van Tahiti. De naam van de stad kan letterlijk worden vertaald als "water uit de mand". Deze ongewone naam bleek te wijten aan...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Moorea
 Handige kaarten
Interactieve kaart van Moorea
 Moorea foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Moorea, Frans-Polynesie. Het plannen van een trip naar Moorea met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.