OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

47 Hotels in Pretoria

 

Reisgids Pretoria - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Prachtige architectuur en de rel van natuurlijke kleuren, warme zon en een breed scala aan entertainment maken Pretoria al lang een favoriete bestemming van duizenden reizigers. De stad is verdeeld in kleine blokken, die elk van belang zijn en vele verrassingen hebben voorbereid voor nieuwsgierige toeristen.
De meerderheid van de culturele en historische monumenten zijn geconcentreerd in de binnenstad. De "Church Street" is het hart van Pretoria. Deze straat is ook bekend als de langste in de wereld. Er zijn de Anglicaanse kathedraal, de Munt, het Paleis van Justitie, alsmede het gebouw van het oude postkantoor en een aantal grote banken. Tijdens de wandeling kunt u de mooiste architectonische gebouwen van de stad zien.
"Bryntirion" wordt beschouwd als het grootste park van de stad. U vindt ook een aantal interessante gebouwen in dit park. De presidentiële residentie is echt een geweldige creatie, die meer lijkt op een chique paleis, dan op een presidentieel gebouw.
In het oostelijk deel van de stad bevinden zich de meest populaire uitgaansgelegenheden, café‘s, restaurants en winkels. Ondanks het feit dat deze wijken de nieuwste zijn, is de natuur hier net zo mooi als in het oude deel van de stad. Hoge gebouwen van beton en glas worden afgewisseld met grote parken en lanen. De lokale botanische tuin is ook in de buurt. Deze tuin beschikt over een rijke collectie van zeldzame planten en doet niet onder voor de bekendste tuin in de hele wereld, ´De Kaapstad Tuin´. Het nabijgelegen Nationaal Park heeft ook veel prachtige standbeelden en mooie fonteinen.
Toeristen, die de belangrijkste musea van de stad willen bezoeken, worden aangeraden om naar het Museum van Kruger, het Militair Museum, de Kunstgalerie en het Museum van Schone Kunsten te gaan.
Dit artikel over Pretoria is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Pretoria

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Pretoria:


Johannesburg - 58.4 km
Tot 1886 was Johannesburg een kleine stad zonder iets bijzonders of populair's. Het lot van deze nederzetting werd veranderd door de Europeaan George Harrison, die een rijke goudmijn op het grondgebied van de stad heeft...
verder
Kaapstad - 1314.1 km
Kaapstad is een van de meest aantrekkelijke plaatsen ter wereld. Een prachtige architectuur, het milde klimaat, hoogwaardige service en breedste selectie aan animatie - dit zijn de belangrijkste redenen waarom duizenden...
verder

Onze diensten
 Pretoria foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Pretoria, Zuid-Afrika. Het plannen van een trip naar Pretoria met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.