OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

191 Hotels in Kaapstad

 

Reisgids Kaapstad - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Kaapstad is een van de meest aantrekkelijke plaatsen ter wereld. Een prachtige architectuur, het milde klimaat, hoogwaardige service en breedste selectie aan animatie - dit zijn de belangrijkste redenen waarom duizenden toeristen Kaapstad kiezen als hun bestemming voor rust. Elk jaar worden er tientallen nieuwe gebouwen op het grondgebied van de stad gebouwd. Dit zijn hotels, restaurants, handelscentra en ga zo maar door. In Kaapstad kunt u prachtige historische monumenten vlak bij moderne gebouwen zien. De inwoners van Kaapstad behouden zorgvuldig hun geschiedenis en het historisch erfgoed van de regio.
In Kaapstad liggen tal van beroemde bezienswaardigheden die erg veel bezoekers naar deze plaats trekken. U kunt uw bezichtiging van de stad beginnen vanaf het centrale park. De kathedraal van St. George en het gebouw van het parlement, de residentie van de lokale overheid zijn de belangrijkste bezienswaardigheden van Kaapstad. Het gebouw van de burgemeester's huis, huisvest ook de tentoonstelling van het Museum van Kunst. Hier kunt u de werken van moderne schilders zien. Tijdens een wandeling langs de "Long Street", kunt u tal van antiek winkels, echte Turkse baden en prachtige moskeeën "Noorel Nameida Msque" en de "Roze Palm Tree Moskee" vinden.
Hier bevindt zich ook het populairste museum in de stad - de "Kaapstad Kunst Gallerij", dat de werken van moderne Afrikaanse schilders vertoont. Internationale toeristen kunnen het ook leuk vinden om het enige museum in Afrika gewijd aan Russische kunst te bezoeken. Het museum is het "Marvol Museum" genaamd.
U kunt van prachtige landschappen genieten tijdens uw excursie naar de "Kaap de Goede Hoop". Er zijn hier echt veel toeristische routes en elk van hen is onderhoudend en interessant. Fans van uitgaan zullen veel plezier beleven aan het bezoeken van diverse nachtclubs en disco's. U kunt ook naar een van de restaurants gaan en maaltijden nuttigen op een ruim terras onder de sterrenhemel.
  Een prachtig symbool van Kaapstad blijft de prachtige Tafelberg. Het ligt op het grondgebied van een interessant nationaal park dat vol staat met natuurlijke attracties. De belangrijkste attractie voor toeristen is om de berg te beklimmen. De top biedt een prachtig panoramisch uitzicht op Kaapstad. De hoogte van de Tafelberg is 1.086 meter. Men kan de top beklimmen met de bus of met een speciale kabelbaan.
Degenen die graag door ongewone historische plaatsen slenteren, moeten naar Robbeneiland gaan. Het ligt vlakbij de kust van Kaapstad. Het hele grondgebied van het eiland staat op de Werelderfgoedlijst. Voor velen staat dit eiland bekend als de plek waar Nelson Mandela 18 jaar gevangen zat. Op verschillende tijden op het afgelegen eiland was er een militaire basis, een gevangenis en een ziekenhuis. Op het eiland waren er veel interessante historische gebouwen.
Onder de verscheidenheid aan natuurlijke attracties, is het raadzaam om aandacht te besteden aan het Valuni-strand. Ondanks de titel onderscheidt het zich niet alleen door de enorme stenen. Dit strand ligt op het grondgebied van de Tafelberg van het Park. In de afgelopen decennia is het gekozen door pinguïns. Vandaag zijn er ongeveer 2.000 van hen aan de kust. Toeristen mogen hier zwemmen en zonnebaden, en dit alles wordt omringd door ongelooflijk interessante stenen sculpturen en honderden bruisende pinguïns.
Een van de meest kleurrijke en interessante plekken om te wandelen is het Bo-Kaap district van het Maleis. Er zijn ongelooflijk mooie huizen die werden gebouwd in het begin van de 18e eeuw. Hun gevels zijn geschilderd in alle kleuren van de regenboog. Momenteel is dit gebied multinationaal. Op zijn grondgebied zijn er verschillende moskeeën, waarvan er één werd opgericht in 1844. Er is ook het originele Bo-Kaap Museum met een rijke collectie oudheden.
Het echte historische symbool van de stad is de prachtige nationale botanische tuin Kirstenbosch, die werd opgericht in 1913. Deze tuin ligt aan de voet van de Tafelberg. Op zijn grondgebied zijn veel zeldzame planten en bloemen te vinden in het zuiden van Afrika. Op het grondgebied van de tuin begint het pad, dat leidt naar de top van de berg. Degenen die van wandelen houden, zullen hier graag ontspannen. Kirstenbosch is de beroemdste botanische tuin van Zuid-Afrika en een van de grootste tuinen ter wereld.
Dit artikel over Kaapstad is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Kaapstad

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Kaapstad:


Johannesburg - 1261.4 km
Tot 1886 was Johannesburg een kleine stad zonder iets bijzonders of populair's. Het lot van deze nederzetting werd veranderd door de Europeaan George Harrison, die een rijke goudmijn op het grondgebied van de stad heeft...
verder
Pretoria - 1314.1 km
Prachtige architectuur en de rel van natuurlijke kleuren, warme zon en een breed scala aan entertainment maken Pretoria al lang een favoriete bestemming van duizenden reizigers. De stad is verdeeld in kleine blokken,...
verder

Onze diensten
 Kaapstad foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Kaapstad, Zuid-Afrika. Het plannen van een trip naar Kaapstad met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.