OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

1 Hotels in Le Morne

 

Reisgids Le Morne - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Le Morne is een schiereiland aan het zuid-westelijke deel van het eiland Mauritius. Het eiland is gelegen in het zuid-westen van de Indische Oceaan. Dit is een waar paradijs in de tropen, de temperatuur hier komt niet beneden 20 C, zelfs niet in de koudste tijd van het jaar. U kunt talloze exotische dieren in deze regio zien, vooral reuze zeeschildpadden die reizigers door hun grootte verbazen. Le Morne is het verzamelpunt van alle geheime dromen van elke toerist.
Deze plek is bij toeval geopend voor het toerisme - een lange tijd geleden verborgen zich hier ontsnapte slaven. Toen ze werden gevonden, begonnen mensen snel te beseften dat deze unieke locatie gebruikt kan worden als een vakantie resort.
556 meter boven het schiereiland uit, prijkt een heuvel van basalt rots. De aard van deze regio verwonderd de bezoekers door zijn pracht. Dankzij UNESCO staat Le Morne in de lijst van van wereld erfgoed.
Het schiereiland beschikt over het tropische maritieme klimaat, het prachtige pittoreske uiterlijk van de Indische Oceaan, een rijke flora en een exotische fauna. Al deze feiten maken Le Morne tot een soort oase die elke dag de sfeer van vreugde brengt aan de bezoekers.
De toeristische infrastructuur van het eiland is goed ontwikkeld. Hier vindt u een ruime keuze aan hotels. De hotels hebben de hoogste kwaliteit van dienstverlening, bijna als de meest luxueuze de hotels van Europa. Wij raden om voor het hotel in Le Morne op voorhand te boeken, omdat deze plaats traditioneel erg populair is onder toeristen.
Naast rust op het strand en het warme kristalheldere schone water is deze plek erg geweldig om te duiken, omdat de wateren in de buurt van Le Morne rijk met onderwaterleven zijn bedeeld.
  Dichtbij het schiereiland is een van de meest verbazingwekkende natuurlijke attracties van de planeet - de illusie van een onderwaterwaterval. Niet ver van de kust ligt een koraalrifformatie, die samen met zanderige en modderige sedimenten vormen van stroming van water vormt. Het is zeer interessant om deze originele mijlpaal vanuit de hoogte te bewonderen. Om deze reden worden er interessante helikoptervluchten georganiseerd voor toeristen.
De beste plaats voor een avondje uit is het charmante Brabantse strand. In tegenstelling tot veel andere stranden, zijn er bijna nooit golven op dit strand, omdat het betrouwbaar is verborgen voor de wind achter de helling van de berg. Dit strand is niet alleen populair bij strandliefhebbers, maar ook bij liefhebbers van romantische natuur. Dit is een ideale plek om de zonsondergang te bekijken.
Een ander populair entertainment voor gasten van het resort is een bezoek aan de plaatselijke grotten. Langs de kust zijn er veel van hen. Dergelijke excursies zijn erg populair bij toeristen met kinderen. Sommige grotten kunnen alleen met water worden bereikt. Slechts één zo'n reis zal een onvergetelijke gebeurtenis zijn.
Niet ver van de kust ligt een klein rotsachtig eilandje Crystal Rock, waar fascinerende excursies worden uitgevoerd. Op dit eiland, waarvan het gebied slechts een paar vierkante meter groot is, is er vegetatie. Daarnaast leeft een groot aantal exotische vissen. De diepte op deze plaatsen is relatief klein, dus het is niet moeilijk voor volwassenen om hier te komen door te zwemmen.
De berg Brabant blijft een permanent symbool van het resort. Langs de hellingen liggen veel interessante toeristische routes. Er zijn relatief eenvoudige routes waarvoor geen speciale training nodig is en er zijn tochten voor ervaren klimmers. Tijdens dergelijke wandelingen kunnen reizigers veel exotische planten zien, evenals ongelooflijke geologische formaties, waarvoor deze plaatsen beroemd zijn. Voor fans van wandeltochten is het meest populaire entertainment een klim naar de top van de berg, waarvandaan een geweldig uitzicht op de omgeving uitpakt.
In een van de parken is een zeer symbolisch monument genaamd International Slave Route Monument, dat voor de lokale bevolking een van de belangrijkste nationale symbolen is. Dit monument herinnert aan de tijden van koloniale overheersing en is een symbool van vrijheid voor de inwoners van lokale dorpen.
Dit artikel over Le Morne is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Le Morne

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Le Morne:


Balaclava - 44.2 km
Balaklava is een relatief nieuw resort, dat is gelegen in het noordelijke deel van het eiland Mauritius. In slechts een paar jaar, heeft deze stad immense populariteit onder toeristen van over de hele wereld opgedaan....
verder
Grande Baie - 54.7 km
Grand Baie is een uniek resort dat is gelegen in het noordelijke deel van Mauritius. Deze plaats trekt toeristen van over de hele wereld door zijn mooie natuur, prachtige zonsopgangen en zonsondergangen, hoogwaardige...
verder
Grande Gaube - 58.2 km
Grand Gaube is een stad niet ver van Grand Baie. Vele jaren geleden was het ook een klein vissersdorp, en tegenwoordig is het een mooie resort zone. De bevolking van deze stad is nog steeds voornamelijk betrokken bij de...
verder

Onze diensten
 Le Morne foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Le Morne, Mauritius. Het plannen van een trip naar Le Morne met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.