OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

1 Hotels in Grande Gaube

 

Reisgids Grande Gaube - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Grand Gaube is een stad niet ver van Grand Baie. Vele jaren geleden was het ook een klein vissersdorp, en tegenwoordig is het een mooie resort zone. De bevolking van deze stad is nog steeds voornamelijk betrokken bij de visserij en het kweken suikerriet en groenten; toeristische- en zakelijke dienstverlening zijn ook populair geworden in de laatste jaren. Grand Guabe trekt traditioneel toeristen met zijn eindeloze stranden en zijn smaragdgroene kristalheldere schone oceaan water.
Grote Guabe is een plek waar bezoekers niet alleen van rust op de stranden kunnen genieten, maar het biedt ook een aantal disco's en nachtclubs, en de belangrijkste trekpleister is de smaak van gebakken vis met recepten voor speciale burgers. Vis werd gemaakt door lokale stamhoofden voor speciale ontvangsten. Eigenaars van restaurants en café's ontwikkelden door de jaren heen hun eigen speciale exotische gerechten die u alleen in Grand Guabe kunt proeven.
Deze stad trekt gebruikelijk veel fotografen en kunstenaars vanwege zijn bijzondere exotische flora en fauna. Toeristen krijgen ook een tocht op een vissersboot aangeboden, om van de verbazingwekkende prachtige schoonheid van het onderwater leven in de oceaan genieten, terwijl ze duiken.
  Onder de natuurlijke attracties van de stad, de meest bekende is Cape Cap Mahler, ook bekend bij veel toeristen als de Kaap van mislukking. Het kreeg deze naam vanwege de koraalriffen aan de kust, die honderden jaren geleden de oorzaak waren van ernstige scheepswrakken. Nu is de kaap de locatie van populaire stranden, waarvan de ongerepte natuurlijke charme bewaard is gebleven. Hier kunnen mensen wandelen, genieten van het prachtige landschap, maar ook kijken naar het plaatselijke vissersdorp en de originele omgeving waarderen.
Excursies naar het nabijgelegen eiland Ile Ronde zijn erg populair bij toeristen. Het eiland is met de boot in slechts enkele minuten te bereiken. Het grondgebied van dit eiland is een uniek beschermd gebied, waar veel zeldzame planten te zien zijn, en ook zeldzame vogels, waarvan er veel alleen in dit gebied te vinden zijn, kunnen worden bekeken. Er zijn veel fascinerende wandelpaden langs het territorium van het eiland, en daarnaast zijn er verschillende interessante plekken om te duiken.
Natuurliefhebbers krijgen de gelegenheid om een ​​excursie te maken naar de Ile Ronde waterval, die wordt beschouwd als een van de mooiste ter wereld. De hoogte van deze waterval is ongeveer 100 meter. Het valt in de krater van een uitgedoofde vulkaan. De weg naar deze waterval is door dichte tropische struikgewas. Tijdens het wandelen kunnen reizigers het prachtige landschap bewonderen waarvan de bekleding wordt gevormd door de vegetatie van de rots.
Als u geen lange wandelingen door de stad wilt maken, kunt u de dierentuin van Casela op zijn grondgebied bezoeken. Het is erg populair bij toeristen met kinderen. Op het grondgebied van de dierentuin kunnen bezoekers een kleurrijke tram nemen en mogen ze zelfs de kooien van enkele vriendelijke inwoners van de dierentuin binnengaan. Een unieke service is een wandeling en fotosessie met leeuwen. Iedereen kan naar de openluchtkooi van deze majestueuze roofdieren gaan, vergezeld door professionele dierentuinmedewerkers.
Als deze animaties niet genoeg lijken, kunt u zich inschrijven voor een fascinerende wijntour. In de buurt van het resort zijn er verschillende prachtige oude wijnhuizen, waarvan de pittoreske wijngaarden, waar gasten doorheen kunnen wandelen. Ze kunnen ook in oude wijnkelders kijken en proeven van de beste variëteiten van wijnen die hier worden geproduceerd. In de stad zelf zijn er verschillende uitstekende wijnwinkels, waar ook proeverijen worden gehouden.
Dit artikel over Grande Gaube is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Grande Gaube

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Grande Gaube:


Grande Baie - 10.8 km
Grand Baie is een uniek resort dat is gelegen in het noordelijke deel van Mauritius. Deze plaats trekt toeristen van over de hele wereld door zijn mooie natuur, prachtige zonsopgangen en zonsondergangen, hoogwaardige...
verder
Balaclava - 17.7 km
Balaklava is een relatief nieuw resort, dat is gelegen in het noordelijke deel van het eiland Mauritius. In slechts een paar jaar, heeft deze stad immense populariteit onder toeristen van over de hele wereld opgedaan....
verder
Le Morne - 58.2 km
Le Morne is een schiereiland aan het zuid-westelijke deel van het eiland Mauritius. Het eiland is gelegen in het zuid-westen van de Indische Oceaan. Dit is een waar paradijs in de tropen, de temperatuur hier komt niet...
verder

Onze diensten
 Grande Gaube foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Grande Gaube, Mauritius. Het plannen van een trip naar Grande Gaube met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.