OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

58 Hotels in Reykjavik

 

Reisgids Reykjavik - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Dit is een van de meest pittoreske en interessante steden in IJsland. Aangename verrassingen en spannende activiteiten wachten de gasten direct bij elke stap in de stad, zodat uw vakantie echt spannend en uniek zal zijn.
Het plein "Austurvalur" ligt in het centrum van de stad. Het plein kijkt uit over het huis van Parliament. De Kathedraal Hatlgrimskirkya ligt recht tegenover het huis. De hoogte van een van de torens bereikt 75 meter. De kathedraal is een symbool van de stad geworden, de torens zijn perfect zichtbaar zelfs van ver uit de buurt. De klokkentoren van de kathedraal is uitgerust met een observatie gebied. Iedereen mag hem beklimmen en van de schoonheid van de stad in al zijn details genieten. De "Austurstraeti" Straat is de beste plek voor wandelingen. Dit is ook de oudste straat in Reykjavik. Hier vindt u diverse souvenirwinkels, café‘s en restaurants.
Zonder twijfel, is Perlan de meest spectaculaire hedendaagse architecturale bouw van de stad. Dit is een koepel-vormig gebouw, waarin een kunstmatige geiser is opgebouwd. Als gevolg van de speciale verlichting ziet de geiser eruit als een fantastisch schepsel. Men kan eindeloos de schoonheid van de fonteinen bewonderen. Direct onder het dak vindt u een restaurant, dus Perlan is een geweldige plek voor avond tijdverdrijf.
Veel bezienswaardigheden bevinden zich rond de stad. U kunt het meest populaire nationale park van IJsland, "Tingvetlir" genaaamd, bezoeken. Hier vindt u talloze canyons en grotten, prachtige meren en groene bomen. Vlakbij de stad ligt het beroemde tropische zwembad "Blue Lagoon", dat het hele jaar door is geopend. U kunt ook een excursie naar de vallei van geisers maken en naar de zeer gevarieerde en pittoreske watervallen gaan, om de prachtige natuur te bewonderen.
Dit artikel over Reykjavik is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Reykjavik

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Reykjavik:Onze diensten
 Regio gidsen
 Reykjavik foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Reykjavik, IJsland. Het plannen van een trip naar Reykjavik met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.