OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

558 Hotels in Bali

 

Reisgids Bali - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Bali is een eiland van de Indonesische archipel, een favoriete vakantiebestemming van toeristen van over de hele wereld. Er zijn Gezellige dorpen van de bewoners op het grondgebied en dat vormt een ongewoon contrast met moderne hotels.
Voorwaardelijk kan dit vakantieoord in drie delen worden onderverdeeld. Het zuiden van het eiland staat bekend als Nusa Dua, en wordt als de meest mondaine badplaats beschouwd. Ruime stranden, comfortabele hotels en winkelcentra, die de klok rond werken, maken het verblijf aangenaam en interessant. Nusa Dua is perfect voor liefhebbers van een rustige afgelegen vakantie. In het zuidwesten is er de badplaats Kuta, het is het meest populaire gebied onder winkelend publiek. Niet ver van het winkelcentrum is een prachtig waterpark met tal van attracties en entertainment. 'S Nachts wachten bars en disco's op hun bezoekers. De oostkust van het eiland heet Sanur en is het oudste deel van de stad. Daar zijn de luxueuze hotels, die op de toeristen wachten, er zijn echte voorbeelden van stijlvolle gebouwen van de vorige eeuw, die zijn uitgerust met de nieuwste technologie.
De belangrijkste voordelen van deze resorts zijn ondermeer de lage kosten van de dienstverlening en tegelijkertijd is de dienstverlening toch op het hoogste niveau. Restaurants en winkelketens zijn erg "democratisch". Liefhebbers van wilde dieren worden in staat gesteld, om rond de ruime tropische tuinen te wandelen, en om rijstvelden, vulkanen en onontgonnen jungle te zien. Kenners van historische monumenten kunnen van de oude hindoetempels bekijken, en kenners van sportieve- en water activiteiten kunnen van de verscheidenheid van vele soorten activiteiten genieten.
  Bali wordt beschouwd als het meest populaire resort van wereldklasse, niet alleen vanwege de prachtige stranden; op het eiland zijn veel unieke attracties. Een van de meest ongewone attracties is de grot van Goa Gajah, gelegen in de directe omgeving van Ubud. De ingang van deze grot is versierd met gezichten van demonen uitgehouwen in de rotssteen, dus de grot ziet er behoorlijk intimiderend uit. In feite is er niets vreselijks in deze grot, en de stenen bas-reliëfs zijn ontworpen om het te beschermen tegen boze geesten.
Voor degenen die houden van wandelingen naar historische plaatsen is de oude tempel van Tanah Lot een bezoek waard. Het ligt vlakbij de kust op een kleine rotsachtige heuvel en de tempel is alleen toegankelijk tijdens laag water. Degenen die bang zijn voor slangen, moeten weten dat deze in grote getale bij de tempel wonen. Bij het maken van een wandeling moeten reizigers oppassen dat ze geen heilig zijn voor de dieren van de lokale bevolking.
Een van de mooiste plekken op het eiland wordt beschouwd als een paleis op het water Tirtaganga. Het belangrijkste aantrekkelijke kenmerk van dit paleis is de grote kunstmatige vijver, die de omgeving verfraait, en een stenen labyrint dat wordt gevormd tussen het water. U kunt wandelen door het doolhof, de vissen bewonderen die in het water zwemmen en genieten van de schoonheid van de omliggende gepresenteerde exotische planten.
Een van de meest bezochte excursie locaties is Bali Uluwatu tempel, het is gelegen in een vrij ontoegankelijk rotsachtig terrein in de buurt van de kust. In de buurt van deze tempel woont een groot aantal slimme apen, dus toeristen wordt geadviseerd om hun persoonlijke bezittingen nauwlettend in de gaten te houden. Ervaren reizigers worden geadviseerd om bij zonsondergang naar deze tempel te gaan, tijdens de ondergaande zon ziet het er bijzonder mooi uit.
Op het eiland zijn een groot aantal natuurlijke attracties, waaronder de meest bekende wordt beschouwd als Gitgit waterval. Het ligt in het prachtige regenwoud en wordt omgeven door exotische planten en bloemen. Wandeling naar de waterval zelf is een uniek avontuur, het is echt spannend om een ​​waterval te bewonderen in het regenseizoen, wanneer het volle kracht bereikt. Een van de meest surrealistische bezienswaardigheden op Bali zijn de rijstterrassen van Tegallalang. Ze zijn te bewonderen vanaf de bovenste verdiepingen van het café.
Dit artikel over Bali is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Bali

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Bali:


Denpasar - 22.8 km
Denpasar ligt in het centrum van het zuidelijke eiland Bali en is daar de hoofdstad sinds 1958. De bevolking van de stad, samen met de nabijgelegen buitenwijken telt ongeveer 700.000 inwoners. Sinds het bewind van de...
verder
Surabaya - 294.5 km
Soerabaja is de tweede grootste stad van het land en een beroemde handelshaven. Deze plaats is een recreatiegebied van wereld niveau. In 1950 werd het een deel van Indonesië, voorafgaand aan dit feit werd het bezet...
verder
Semarang - 544.9 km
Semarang ligt aan de noordelijke kust van Indonesië, in het hart van de provincie Midden-Java. Deze stad combineert op harmonieuze wijze oude koloniale gebouwen, die zijn gebouwd tijdens de middeleeuwen, met het...
verder

Onze diensten
 Autoverhuur
Huur een auto in Bali
 Bali foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Bali, Indonesie. Het plannen van een trip naar Bali met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.