OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

1 Hotels in Tamuning

 

Reisgids Tamuning - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Guam is het grootste en meest zuidelijke eiland van de Marianen, dat is gelegen in het zuiden van de archipel, aan de westkant van de Stille Oceaan en niet ver van Mariana Trench (de diepste ter wereld en een speciale plaats waar orkanen en tyfoons ontstaan, die uiteindelijk naar de kusten van Zuidoost-Azië komen) en de evenaar. Het eiland ligt bijna op de evenaar. Historisch werd Guam opgericht in het landschap, waar de twee vulkaan toppen samenkomen. Beide vulkanen kwamen onder water miljoenen jaren geleden. Klimatologische en geografische omstandigheden, geschiedenis, tradities en cultuur van Guam hebben geen belangrijke verschillen van andere eilanden van de Mariana Archipel.
Toeristen willen van oudsher deze afgelegen hoek van de wereld bezoeken, zowel vanwege de vele historische bezienswaardigheden en musea, alsook vanwege de pracht van tropische stranden en de diversiteit van watervallen van het eiland. Een groot aantal kolommen ("latte") van oude huizen behouden de bewijzen van oude Chamorro mensen die in Guam eeuwen geleden leefden. Hier kunt u ook hun rotsschilderingen zien.
Het historische Park, "Oorlog in de Stille Oceaan" (“Pacific War”) in de Asyan wijk en het museum van Guam in de Agana wijk weerspiegelen bijna de gehele geschiedenis van het eiland. Natuurliefhebbers kunnen op natuurpaden in de stad lopen en prachtige watervallen en afgelegen stranden bezoeken. Voor de liefhebbers van de diepzee is er de mogelijkheid om het plezier van duiken te beleven. U kunt ook in de vrije tijd activiteiten ondernemen, zoals golf, vissen, windsurfen, parasailen of zwemmen.
  Een van de mooiste plekken op het eiland is de Tumon-baai. Ernaast zijn er veel interessante wandelroutes en voor de kust ligt een prachtig koraalrif. Er is ook een oriëntatiepunt voor het eiland - het Ypao Beach Park, dat beroemd werd over de hele wereld dankzij het speciale sterzand. In licht zand in overvloed, zijn er kleine oranje insluitsels in de vorm van sterren, die niets anders zijn dan kristallen van calciumcarbonaat. Ook in dit zand zijn insluitsels van oude fossielen en zeer mooie schelpen te vinden. Dit sterrenstrand is erg populair onder toeristen.
Voor kennismaking met de cultuur van het eiland is het miniatuurstadje Inarajan perfect. Wandelend langs de straten, kun je de prachtige bamboehutten bewonderen en ook kijken naar zeer interessante handwerkwinkels. In deze stad zijn ook ruïnes van een oude kerk, die hier in het begin van de 20e eeuw werd gebouwd. Op zijn grondgebied zijn er verschillende symbolische monumenten.
Mount Jumullong Manglo en Mount Lamlam worden beschouwd als één attractie. Ze zijn de hoogste punten op het eiland. De hoogte van deze bergen is ongeveer 400 meter. Op hun hellingen en in de uitlopers zijn tientallen interessante wandelpaden. Er zijn speciaal aangewezen gebieden om te kamperen en te picknicken, en op de toppen van de bergen zijn er slimme uitkijkplatforms.
In het centrum van het eiland, ligt een klein stadje Barrigada, dat ook liefhebbers van wandelen zal aanspreken. In deze stad zijn er veel oude kerken die in verschillende perioden zijn gebouwd. Hier is het interessant om langs stille historische straten te slenteren, lokale ambachtswinkels te bekijken en traditionele visgerechten in restaurants te proeven.
Degenen die weg willen blijven van drukke toeristenplaatsen moeten naar de kust van de baai van Umatac gaan. Hier is een uitstekende historische attractie - Fort Nuestra Señora de La Soledad. Tot nu toe zijn alleen fragmenten van deze ooit majestueuze verdedigingsstructuur bewaard gebleven. Volgens historische gegevens was het aan deze kust in 1521 dat Magellan en zijn team voor het eerst landden op het eiland. De baai is omgeven door prachtige schoonheidslandschappen. Dit is een van de weinige plaatsen op het eiland, nog niet beladen met toeristische ijdelheid.
Dit artikel over Tamuning is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Tamuning

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Tamuning:Onze diensten
 Regio gidsen
 Autoverhuur
Huur een auto in Guam
 Tamuning foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Tamuning, Guam. Het plannen van een trip naar Tamuning met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.