OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

150 Hotels in Santiago

 

Reisgids Santiago - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

De moderne Zuid-Amerikaanse stad Santiago ligt vlakbij de Santa Lucia heuvel aan de oever van de rivier Mapocho. Santiago is echt een stijlvolle stad, die is gebouwd in de koloniale stijl op de gewone manier die gebruikelijk is voor de Spaanse steden. Hier leven hoge wolkenkrabbers vreedzaam samen met oude huizen en typische Spaanse pleinen.
In deze stad zijn er goed ontwikkelde sectoren als machinebouw, lichte industrie, metaal bewerking, verwerking van levensmiddelen, drukkerij-en chemische industrie. Buitenwijken van de stad zijn vol met vruchtbare gronden, bezet door wijngaarden en fruitplantages. De vallei, waarin Santiago is gelegen, ligt niet ver van de Andes, dus kan men gemakkelijk verschillende skigebieden van de stad bereiken.
De belangrijkste plaats in Santiago is het centrale plein, dat Plaza de Armas is genaamd, in het midden waarvan zich het monument bevindt, dat is gewijd aan de stichter van de stad Pedro de Valdivia. Alle belangrijke en meest beroemde gebouwen van Santiago bevinden zich aan de rand van het plein. Dit zijn het stadhuis, de grootste kathedraal in Chili, het Gouverneurshuis, het paleis La Moneda. Dat paleis is de huidige regerings huis, dat in het verleden is gebruikt als ´De Munt´. Er is ook het gebouw van de koninklijke Audientie, dat tegenwoordig de tentoonstelling beslaat, van het Historische Museum gewijd aan de geschiedenis van de Chileense kunst en toegepaste kunst.
Er is ook het Gemeentelijk Theater van Opera en Ballet in de stad. Vergeet niet om de San Cristobal Berg (die u kunt bereiken met de kabelbaan) te bezichtigen, waar u het standbeeld van de Maagd Maria kunt zien, van rust in zwembaden kunt genieten; een botanische tuin, een dierentuin, het museum van wijn bezoeken, in restaurants ontspannen of gewoon in wandelgebieden rusten.
Dit artikel over Santiago is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Santiago

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Santiago:


Mendoza - 182.9 km
Mendoza is een wereldberoemd centrum dat een uitstekende Argentijnse wijn en olijfolie produceert. In de zomer is het een geweldig resort, vol fascinerende routes en excursies en in de winter verandert de stad in een...
verder

Onze diensten
 Regio gidsen
 Santiago foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Santiago, Chili. Het plannen van een trip naar Santiago met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.