OrangeSmile B.V.
Autoverhuur wereldwijd
Over ons
'OrangeSmile.CarTrawler' biedt een autoverhuur service in locatie 'Kosice - Luchthaven'. Boekingsformulieren en online supportdiensten zijn beschikbaar in het Nederlands. Elke week maken honderden toeristen gebruik van onze service. Wij vinden een auto voor uw datum in 'Kosice - Luchthaven' bij alle autoverhuurbedrijven (Hertz, Avis, Budget, Dollar, enz.). Daarbij garanderen wij de laagste prijzen. Bij reserveringen worden geen extra kosten verrekend.

Meer info
Personenauto huren online in Kosice
Navigatie: Autoverhuur >> Slowakije >> Kosice >> 'Kosice - Luchthaven'

Online autoverhuur: 'Kosice - Luchthaven'

Een auto huren in 'Kosice - Luchthaven'

Autoverhuurpunten van Kosice

Het adres van de huidige punt 'Kosice - Luchthaven': Kosice Airport, Kosice, 04175, Slowakije.

Selecteer een ander punt in Kosice:
- schrijf het woord Kosice in het formulier aan de linkerzijde;
- gebruik de kaart van Kosice hieronder (FireFox of Opera);
- gebruik de onderstaande links.

Interactieve kaart van Kosice (FF of Opera)
Een auto reserveren in Kosice, Slowakije

Lage prijzen. OrangeSmile.com biedt auto's te huur in 'Kosice - Luchthaven' met gegarandeerd lage prijzen, omdat wij werken met leveranciers rechtstreeks en selecteren de beste aanbiedingen 'on-the-fly'.

Het reserveren van een huurauto in Kosice bestaat uit drie stappen: (1) zoek op de gewenste datum; (2) kies een autotype; (3) vul uw gegevens in. De bevestiging van de reservering van een huurauto in het punt 'Kosice - Luchthaven' wordt daarna aan u per e-mail gestuurd. Geaccepteerde creditcardtypes: Visa, Visa Electron, MasterCard en Maestro.

Voor het ophalen van de gereserveerde auto in het punt 'Kosice - Luchthaven' dient u uw bevestiging, uw rijbewijs en uw creditcard te tonen. Een creditcard is nodig om een kleine borgsom te betalen. Hoe groot deze borgsom zal zijn is in 'Kosice - Luchthaven' afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder en de autoklasse die u huurt.

De definitieve betaling gebeurt in het punt 'Kosice - Luchthaven' bij het afleveren van de auto. In de autoverhuurpunten van Kosice worden VISA, MasterCard en andere creditcardtypes geaccepteerd - zie hiervoor uw huurvoorwaarden.

In de afhalenpunt 'Kosice - Luchthaven' lees a.u.b. de handleiding van de auto en controleer de schade punten van de auto. OrangeSmile Tours wenst u een prettige reis!

Onze reisdiensten
 LAAGSTE-PRIJSGARANTIE
 RUIME KEUZE: 25.000 HUURPUNTEN
 HUREN IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN
 ONMIDDELLIJKE BEVESTIGING
 NEDERLANDSTALIGE SUPPORT
 
    
AVIS 
 
ALAMO 
 
BUDGET 
 
DOLLAR 
 
RENT-A-CAR 
 
EUROPCAR 
 
NATIONAL 
 
PAYLESS 
 
SIXT 
 
THRIFTY 


Wij accepteren
American Express Visa
MasterCard DinnerClub
Taal wijzigen
 Slowakije: populaire  bestemmingen

 » Bratislava: 4 verhuur punten
 » Kosice: 2 verhuur punten
 » Nitra: 1 verhuur punten
 » Nove Zamky: 1 verhuur punten
 » Poprad: 1 verhuur punten
 » Povazska Bystrica: 1 verhuur punten
 » Trencin: 1 verhuur punten
 » Zilina: 1 verhuur punten

Als u nog vragen heeft over het boeken van een auto in 'Kosice - Luchthaven', dan kunt u het beste contact opnemen met ons via onderstaand telefoonnummer. In bijna elke autoverhuur locatie van Kosice bieden wij de volgende autotypes: Mini; Budget; Golf-klasse: Hatchback, Sedan, Stationcar; Business- en Premium-klasse: Limousine; en Speciale klasse: SUV, Cabrio, Minivans en Minibussen.

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons