Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Fiesta Hotel Group lanceert nieuwe hotel in Ibiza

Nieuws Fiesta Hotel Group, de eigenaar van een keten van hotels in Europa, opent nieuwe accommodatie in een populaire Europese resort - Ibiza. Ushuaïa Ibiza Beach Hotel zal het tweede pand op het eiland worden van dit bedrijf, na Beach Club - een club-hotel, voornamelijk toegespitst op jonge bezoekers.

Het hotel in Ibiza staat gepland om te openen in de zomer van 2011. Het concept van het hotel moet jonge gasten trekken die op zoek zijn leuke en goede muziek op Ibiza. Ushuaïa Ibiza Beach Hotel is van plan om dj’s en bands voor open air concerten aan te trekken. Gasten zullen in staat zijn om naar het muziek te luisteren vanaf het terras van hun kamers of in speciaal ingerichte ruimtes. Omdat muziek een van de voordelen van dit hotel is, hebben de ontwerpers en ingenieurs speciale geluids technologie zorgvuldig toegepast, zodat het zelfs muziek experts zal behagen. Daarnaast zal het hotel 24 uur per dag kwaliteits diensten verlenen voor alle bezoekers.

De aankondiging van het nieuwe hotel in Ibiza is gemaakt tijdens de vakantie als uitsmijter van de zomer seizoen van 2010 in Beach Club hotel. Dit hotel is 3 jaar geleden begonnen. Door de service en de locatie op de populaire Playa d’en Bossa beach, heeft het hotel erkenning gekregen.

Ushuaïa Ibiza Beach Hotel is niet het enige pand voor Fiesta Hotel Group, dat is gepland staat te openen. Momenteel ontwikkelt het bedrijf verschillende projecten, waaronder ook Rocks Hotel in Mallorca.Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Hilton Chambers - Hostel >> Hotel Tourist >> Resort Valle Dell'Erica

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.