Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Montenegro vatte de voorlopige resultaten van het toeristische zomerseizoen samen

Nieuws Deze zomer bleeonverwacht succesvol voor Montenegro. Het land, van oudsher populair bij de naburige Balkanlanden, kan van haar marktpositie in West-Europa herstellen, vooral in Frankrijk.

HTP Budvanska Rivijera, de grootste toeristische bedrijf in Budva, noteerde een stijging van 5% in de toeristenstroom ten opzichte van het voorgaande jaar. En de vertegenwoordigers van een ander bedrijf, "Ulcinjska Rivijera" (Ulcinj), geloven dat de zomer van 2010 een van de beste seizoenen is van de laatste twintig jaar. Volgens "Alle of Montenegro" is de toestroom van toeristen uit Duitsland naar Montenegro met 20% gestegen, en uit de Tsjechische Republiek met 70%.

Het Ministerie van Toerisme is ervan overtuigd dat een goede reclame campagne evenals de opkomst van nieuwe hotels in Montenegro de reden is voor de toegenomen belangstelling. Tijdens het afgelopen jaar, is het hotelsector uitgebreid met toevoeging van twintig mini-hotels.

Montenegro is toegetreden tot de lijst van landen, die, in de eerste helft van 2010, meer dan tienduizen (46600) Russische toeristen ontving. Deze rangschikking, opgesteld door de Federal State Statistic Service (Rosstat), neemt Montenegro de 21ste plaats. De Dominicaanse Republiek (54,5%), Letland (59,8%), Israƫl en Cyprus (50%) heeft een vergelijkbare rating.Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Hotel Hermitage >> Mercure Unia Lublin >> Villa Tummelchen Hotel Pension garni

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.