Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Hilton Hotel Group opent zijn eerste en enige hotel in ’s werelds op 1 na drukste Vliegveld

Beijing International Airport heeft de tweede verjaardag van haar Terminal 3 gevierd met een grand opening van Hilton Beijing Capital Airport Hotel.

Beijing Capital Airport kolkt van de mensenmassa uit de hele wereld, op weg naar China en de leden van de plaatselijke industriële en zaken gemeenschap. Volgens hiltonglobalmediacenter.com, verwerkt de luchthaven rond 1400 interne en externe vluchten per dag en meer dan 65 miljoen passagiers per jaar.

Gelegen in de directe nabijheid van Terminal 3, beschikt de 322-kamers tellende, hotel in Peking over zeven restaurants en bars van 32 prive hutten, twee zalen en 21 conferentiezalen met meer dan 3.000 vierkante meter van de conferentie ruimte, luxe spa-saloon en een modern fitnesscentrum.

Het duurt slechts enkele minuten om van Terminal 3 naar het hotel te reizen in een gratis pendeldienst, en er is een sneltrein station niet ver daarvandaan. Ook, duurt het slechts 16 minuten om van het hotel in het centrum en 10 minuten om het International Exhibition Center van China te komen.

02.08.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Dorint Hotel Dresden >> Hotel Lido >> Norfolk Arms Hotel

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.