Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Radisson Blu Royal First Hotel krijgt de “Green Key”

Het Radisson Blu Royal Hotel brand, dat van hotels in Brussel, Dublin, Barcelona, Rome en andere hoofdsteden exploiteerd, heeft de de Green Key Award voor haar oprechte naleving van milieu-eisen ontvangen. Deze award wordt toegekend aan horeca-en recreatie organisaties. Schattingen worden gegeven op basis van een set van criteria.

Deze omvatten een verstandig gebruik van waterbronnen, elektriciteit en moiete om de hoeveelheid afval te controleren. De criteria omvatten ook eisen in beleid, eco-educatie, business plannen en communicatie. Dit is slechts de gemeenschappelijke internationale normen. Daar bovenop heeft ieder land nog een aandeel van haar eigen nationale criteria, waarbij de nadruk wordt gelegd op de nationale wetgeving, economische structuur, het klimaat kwesties, lokale tradities en cultuur, enz.

02.08.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Best Western Hotel Leverkusen >> Hôtel Balladins Orléans-Olivet Confort >> Kaiserhof Saarbrücken

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.