Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

De Sheraton Horbor Hotel heeft een grote renovatie ondergaan

Sheraton Lincoln Harbor hotel in Weehawken, New York, is opgewaardeerd naar de nieuwste hospitality service norm om te voldoen aan all traditionele en hedendaagse normen van riverfront horeca. De indruk van de renovatie zijn makkelijk te zien vanaf de hoofdingang en de lobby. Het nautische thema is sterk aanwezig, door de collectie van oude zeekaarten, een eerbetoon aan lokale maritieme tradities.

Volgens David Chu, general manager, blijft de hotel in New York waarderingen ontvangen van zakelijke reizigers en is daarom, naar verwachting, een soort Mekka voor zakenlieden uit de hele wereld. Het kost ongeveer vijf minuten om met de pont de Hudson rivier over te steken en ongeveer 10 minuten om van het hotel naar midden Manhatten te gaan.

Sheraton Lincoln Harbor hotel beschikt over verschillende volledig gerenoveerde conferentiezalen en terreinen met een wonderbaarlijke uitzicht op de skyline van New York en de rivier. De entertainment service omvatten een restaurant, een fitnessruimte en een overdekt zwembad.

19.07.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Hotel De la Paix >> Le Marconnès >> The Metro Rooms and Breakfast

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.