Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Mariott International breidt uit in Zweden

Mariott International Hotel Groep heeft twee nieuwe hotels in Zweden: het Courtyard Stockholm Kungsholmen en de Renaissance Malmo. Arne Sorenson, voorzitter van Mariott International, is tevreden over de samenwerking met de Scandinavische Hospitality management en de Scandinavische Hospitality Group en zei dat het bedrijf zou doorgaan met het huidige uitbreidingsplan. Aangezien het bedrijf 35-jarig bestaat in Europa, is de opening van twee nieuwe hotels in Scandinavië uitgegroeid tot een grote gebeurtenis voor het bedrijf. Het huidige Europese portefeuille van Mariott bestaat uit 178 hotels met tot wel 40.000 kamers. Het bedrijf is van plan om in 2015 haar portefolio te hebben verdubbeld.

Courtyard Kungsholmen hotel in Stockholm beschikt over 278 gastenkamers en is een van de grootste hotels in Europa. Het hotel kijkt uit over het Rålambshovs Park en biedt een pitoresque uitzicht op het Mälaren meer.

Het Renaissance Hotel in Malmö is gelegen in het centrum van Malmö, op slechts een paar minuten lopen vanaf het Centraal Station Malmö dat de stad verbindt met internationale luchthaven van Kopenhagen.

27.07.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Hôtel Des Mathurins >> Les Pins D'or >> The Snowdon Hotel

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.