Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Carlson bouwt het Momentum In The Southern United States

Carlson heeft nog een Country Inns & Suites Hotel gebouwd in de buurt van Houston. Dit is voorde groep zijn eerste hotel aan de kust van Texas. De invoering van het nieuwe hotel maakt deel uit van het Ambition2015 uitbreidingsplan van het merk. Tot dusver bezit Carlson meer dan 220 panden in het zuiden van de Verenigde Staten, waaronder 17 hotels in Texas.

Volgens Steve Mock, chief operating officer en executive vice-president, is het bedrijf van plan om haar portfolio uit te breiden en zal een innovatieve service oplossing introduceren, vooral gericht op het opleiden van bedienend personeel. Met de Friends Hosting Friends SM personeel opleidings project heeft Carlson een reputatie verworven van de meest werknemers-gerichte bedrijven in de wereld.

De nieuwe 60-kamers tellende hotel beschikt over luxe suites en kamers met verschillende faciliteiten, zoals flatscreen tv, koelkast, magnetron, snelle internetverbinding (zowel draadloos als bedraad) etc. Het heeft studio suites, suites met een slaapkamer en een whirlpool suites.

21.07.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Fines Bayliwick Country House Hotel >> Hotel Paulushof >> Pension Der kleine Nachbar

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.