Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Choice Hotels Introduceert Comfort Suites Hotel in Atlanta

Choice Hotels International heeft officieel zijn intenties bevestigt, om Comfort Suites Hotel te openen in het centrum van Atlanta, Verenigde Staten. Het hotel zal worden gehuisvest in een 100 jaar oude historisch gebouw, dat nog een ingrijpende renovatie moet ondergaan om aan de high-end normen van het merk Comfort Suites te voldoen. Het renovatie bedrijf, S&A Industries en Excel Group Management Company zullen mede eigenaars worden van het hotel.

Het hotel in Atlanta zal, in december 2010, onder het merk van Comfort Suites worden geopend en de restuaratie zal over ongeveer een maand beginnnen. De hele renovatie omvat vervanging van meubilair en apparatuur en de toevoeging van moderne en high-tech interieur design elementen.

Ook worden een grote business center met ruime zalen, een fitnesscentrum, washok en VIP ruimtes worden toegevoegd. Er zal ook een service zijn die excursies naar de meest populaire bezienswaardigheden en attracties van de stad organiseerd, waaronder restaurants, het conventie centrum en aquarium van Atlanta.

Choice Hotels International gaan tot het uiterste om topkwaliteit diensten verlenen aan zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

21.07.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Holiday Inn Slough Windsor >> Hotel Villa Del Lago >> Romantik Hotel Traube

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.