Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Ritz-Carlton Hotel Opent in Shanghai

Ritz-Carlton Hotel is geopend in Shanghai – de tweede in de stad en de zevende hotel in China. Ontworpen door Cesar Pelli, beschikt dit moderne hotel over unieke R-deco elelmenten. Dis is zeer symbolisch, aangezien de kamers en restaurant een fantastisch uitzicht bied over de Shanghai rivierfront en omgeving dat een van de ’s werelds meeste “collecties” van gebouwen heeft, uitgevoerd in dezelfde stijl.

De 285 kamers bezetten de top 18 verdiepingen van de zuidelijk toren van het International Financial Centre. De grootte van de kamer varieert van 50 tot 400 vierkante meter. Een club ruimte van 3 verdiepingen; elke kamer is verbonden met een luxe 24-uurs club zaal gelegen op de 49ste verdieping.

Gasten kunnen genietevn van exclusieve restaurants en eeb bar met een spectaculair uitzicht op de skyline van de stad. De 25 vierkante meter business center beschikt over verschillende conferentiezalen, een danszaal, die, volgens de Ritz-Carlton pers, de op 1 na beste is van Shanghai. Door de grote ramen zijn de kamers natuurlijk verlicht.

De huidige portfolio van Ritz-Carlton bestaat uit 70 panden in 24 landen, waaronder ook Rusland, en heeft een totaal van 38.000 bedienend personeel.

20.07.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Hotel de Munck >> Le Poussin At Whitley Ridge >> The Olive Tree (By The Castle)

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.