Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Maritim Hotel Grand Azur Marmaris ontving de "Thomas Cook Excellence Award 2009"

Maritim Hotel Grand Azur Marmaris (Turkije) heeft een prijs gewonnen voor uitmuntendheid van de beroemde Britse touroperator Thomas Cook. De prijsuitreiking vond plaats op 15 juli 2010.

Elk jaar in de nazomer, vraagt het Britse bedrijf Thomas Cook zijn gasten het hotel waar zij verbleven te evaluerenj. De belangrijkste criteria zijn - service, kwaliteit van voedsel, restaurants en entertainment. 94% van Maritim Hotel Grand Azur bezoekers in 2009 evalueerden het hotel als "goed" en zeer "goed" en zei dat ze het graag weer bezoeken.

Hotelmanager Dirk Rehhorst vind die resultaten een 100% succes en zei: "We zijn erg trots dat we dit bekende prijs hebben ontvangen, dit bevestigt dat we erin geslaagd zijn om onze gasten tevreden te stellen. Dit zal onze belangrijkste doelstelling blijven in de toekomst."

Volgens de site ftnnews.com, wordt Maritim Grand Azur hotel in Marmaris sinds 2007 beheerd door de Maritim Hotel Group. Het hotel beschikt over 288 kamers, inclusief 27 suites, een zwembad complex en een verscheidenheid aan recreatieve en sportieve voorzieningen. Maritim Grand Azur Hotel ligt aan de kust van de Egeïsche Zee, dicht bij de jachthaven van Marmaris en recht naast het strand.

14.08.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Aparthotel City Senator >> Hanoi Stars Hotel >> Hotel Srebrny Dzwon

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.