Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Corithia Hotel ontvangt een prestigiues AAHS Award na renovatie

De vijf-sterren Corinthia Hotel van St. Petersburg heeft de prestigieuze Five Star Diamond Award van de American Academy of Science Hotel (AAHS) mogen ontangen en is nu een van de beste hotels in Rusland.

“Het is een grote eer voor ons hotel om, zo snel na een grondige renovatie die het tot de beste hotel van St. Petersburg heeft gemaakt, te worden erkent door de AAHS”, zegt Tony Potter, general manager en voorzitter van de CHI Hotels en Resorts manager company. Hij zegt ook dat de Five Star Diamond Award wereldwijd respect en erkenning geniet. Voorheen was de Krasniye Holmy Swisshotel in Moskou door AAHS erkend als de beste.

Gelegen in het hartje van de stad, bied Corinthia Hotel alle soorten diensten standaard voor een hotel van zo een hoge klasse. Het beschik over 388 elegante en comfortable kamers, incusief 107 VIP kamers en volledig uitgersute conferentiezalen met in totaal 1000 zitplaatsen.

19.07.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Hotel Da Peneda >> Las Nieves >> The Hobbit Country Inn

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.