Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Milan Hotel krijgt een uniek sigaar restaurant

In de Milan Hotel is een Restaurant & Cigar Lounge Visconti geopend. Dit restaurant heeft het unieke wijn-en-sigaar concept en is eigenlijk Gothic stijl club. Het interieur bestaat uit een wonderbaarlijk palet van chocolade tinten en beschikt over een prachtig ingerichte open haard, goud-omlijste spiegels en high-end luxe meubilair, dat iedereen die voor het eerst ziet, met open mond in de deuropening blijft staan.

Het restaurant biedt verschillende culinaire mogelijkheden aan. Bezoekers hebben de kans om te proeven van unieke gerechten van de traditionele keuken, heerlijke aperitieven en er is een uitgebreid aanbod van sigaren van gerenommeerde merken.

Zachte achtergrondmuziek en een ruime keuze aan sigaren, wijen en gerechten zullen je doen ontspannen en je uitnodigen voor een feest van goede smaak en plezier.

16.07.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Best Western Aberavon Beach Hotel >> Hotel Aristos >> Inter-Hotel De L'Arrivée

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.