Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Royal Suite in Hyde Park hotel voltooid Renovatie

Mandarin Oriental Hyde Park hotel in Londen presenteert luxurious Royal Suite is weer geopend na grote renovatie.

Het nieuwe ontwerp is een concept van PRW specialisten en geeft het Victoriaans interieur een modern tintje. Tegelijkertijd beschikt elke kamer over een element van old-time luxe. Er zijn bijvoorbeeld practhige achtiende eeuwse Chinese schilderijen, de eetkamer is ingericht met een stenen kroonluchter en de badkamer is voorzien van Lalique accessoires.

De kunst element in het interieur van de luxe suites is dankzij de duurzame samenwerking van Mandarim Oriental Hyde Park met Halycon – een kunstgalarie uit in Londen. Om de zoveel tijd worden de kunststukken vervangen door andere, en de gasten van de Royal suite hebben de gelegenheid om hun favoriete kunstwerken te kopen.

De Royal Suite heeft drie slaapkamers, badkamer, aparte woonkamer, eetkamer, keuken en een ruime balkon. De prijs voor een verblijf isn het net gerenoveerder suite is vanaf €11500.

15.07.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Balneario Termas Pallares >> Hotel Alfa >> Hotel-Restaurant Schmachtenbergshof

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.