Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Signature Collection lanceert Speciale aanbieding

The Signature Collection – een vereniging van luxe hotels in New York, heeft een speciale aanbieding aangekondigt. Bij twee overnachting in een hotel, dat lid is van de vereniging, krijgt de gast een extra verblijf gratis. Het aanbod is geldig voor 16 New York hotels, waaronder ook van Mandarin Oriental, Peninsula, St. Regis en twee Ritz-Carlton hotels.

Saks Fifth Avenue – een luxe spermarkt – neemt ook deel aan deze actie. Het biedt een uniek assistentie bij het winkelen en nodigt iedereen uit om bij de SFA cafe voor een gratis kopje koffie en toetje.

De derde-nacht-gratis-aanbieding is geldig mits de reserveringen zijn gemaakt binnen de periode 1 juli tot en met 5 september, 2010.

15.07.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Hotel D´Or Punta del Mar >> Las Dunas Beach Hotel & Spa >> The Hempel Hotel

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.