OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

1 Hotels in Victoria

 

Reisgids Victoria - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Het eiland Mahe is het grootste eiland van de Seychellen archipel, het is een wereld-klasse badplaats, die jaarlijks miljoenen reizigers begroet. Op het eiland zijn 68 goed uitgeruste stranden gerealiseerd. Hier worden ideale omstandigheden gecreëerd om te duiken, waterskiën, windsurfen en andere watersporten. Elk strand heeft plekken voor sportartikelen verhuur. Hier worden regelmatig boottochten op jachten georganiseerd.
Het meest populaire en meest bezochte strand is Beau Vallon. Het leven gaat hier dag en nacht door. Wanneer de nacht valt over het eiland, worden diverse bars en discotheken hier geopend. Overdag zijn bezoekers van harte welkom in tal van restaurants en sportfaciliteiten. Niet ver van het strand vindt u internetcafé‘s en vele winkels. Als u rust zoekt, kunt u naar de volgende stranden, het meest geschikt voor rust en stilte zijn Anse Bougainvillea, d'Anse Forbans en Anse Royal. Ze zijn gewoon perfect voor familie vanwege de succesvolle locatie van riffen, de zee is hier altijd kalm.
Dierenliefhebbers moeten de westkust bezoeken, daar zijn verschillende afgelegen baaien en stranden. Hier kunt u niet alleen genieten van zachte zee, maar ook een picknick hebben in de echte tropische natuur.
U kunt een verscheidenheid aan recreatie bezoeken afleggen, waarvan de meeste lopen langs hoofdstad van het eiland - de stad Victoria . Er is een natuurhistorisch museum en tentoonstellingsruimte gewijd aan de ambachtelijke bedrijven. U kunt kennis maken met de geschiedenis van de stad in het Historische Museum en de botanische tuin is de beste plaats om kennis te maken met de plaatselijke flora. U krijgt onvergetelijke indrukken tijdens het wandelen in de "Orchid Garden". Shoppers zullen van de "Victoria Market“ genieten, waar u leuke souvenirs en kunstnijverheid kunt kopen. U kunt ook langs de Koninklijke tuin wandelen, dorp ambachtslieden bezoeken en de grootste theeplantage op het eiland bezichtigen.
  Het beginpunt van vele rondleidingen rond het eiland is het Revolution Square - het centrale plein van Victoria in de oude binnenstad. De belangrijkste decoratie van dit plein is de klokkentoren. De hoogte van de toren samen met een klok is 3 meter, het is een exacte kopie van de Big Ben in Londen. Bij de toren is een klein museum, waarvan een expositie gewijd is aan de geschiedenis van de stad Victoria. De belangrijkste stadsbibliotheek en het archief bevinden zich al jaren op de begane grond van het museum. Talloze historische straten beginnen naast het Revolutievierkant. Het zou leuk zijn om langs ze te wandelen om oude gebouwen te bewonderen.
Het eiland heeft verschillende oude religieuze plaatsen bewaard en de Anglicaanse kerk met zijn unieke originele decoratie verdient speciale aandacht. Deze kerk is ook opmerkelijk vanwege het feit dat ernaast een kruispunt is met het enige verkeerslicht op de Seychellen. Andere prominente religieuze bezienswaardigheden zijn de St. Paul's Cathedral en de kathedraal van de Onbevlekte Ontvangenis, waar u prachtige religieuze voorwerpen kunt zien.
Francis Rachel Street wordt beschouwd als het begin van het zakelijke district. Deze straat herbergt verschillende belangrijke overheidsinstellingen, waaronder het State House en de presidentiële residentie. Terwijl je langs de straat loopt, zie je nog enkele symbolische monumenten. Het zakelijke district heeft een andere belangrijke religieuze site - een prachtige moskee omgeven door een tropische tuin.
Op het eiland Victoria kunnen natuurliefhebbers elke dag de prachtige Le Jardin Du Roi Spice Garden bezoeken. Het park is erg groot - er zijn onbegaanbare tropische struikgewas, veel mooie steegjes en ruime weilanden die perfect geschikt zijn voor buitenactiviteiten. Er zijn tal van restaurants en cafés in de exotische tuin. Het is uitgerust met kinderspeelplaatsen, sportvelden en verschillende geweldige uitkijkplatforms.
Wandelfanaten vinden het interessant om de heuvel van Morne Blanc te beklimmen met een andere interessante bezienswaardigheid op de top. Hier is een oude theefabriek waar je het proces van het maken van thee kunt bekijken en de beste variëteiten kunt proberen.
Dit artikel over Victoria is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Victoria

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Victoria:Onze diensten
 Regio gidsen
 Victoria foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Victoria, Seychellen. Het plannen van een trip naar Victoria met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.