OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

30 Hotels in Nadi Luchthaven NAN

 

Reisgids Nadi Luchthaven NAN - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

In één van de drie grootste steden in Fiji, is het toerisme uitgegroeid tot de belangrijkste economische sektor van Nadi. De prachtige natuur, het milde klimaat en de waardevolle historische erfgoed maken deze stad tot een ideale vakantiebestemming.
De belangrijkste bezienswaardigheid en symbool van de stad is een Hindoe-tempel 'Swami Sri Siva Subramaniam'. Dit is het grootste gebouw in zijn soort, dat eruit ziet als een enorme gekleurde piramide, rijkelijk versierd met religieuze ornamenten. De hoogte van de tempel is 30 meter, in deze zalen kunt u de prachtige beeltenissen van Hindu goden zien. Tegenover de kerk op het grote plein is een van de lokale markten open, waar bezoekers sieraden en souvenirs kunnen kopen.
De favoriete rustplaats van reizigers is het Natadola Beach strand. Er zijn georganiseerde excursies naar afgelegen dorpen, en u kunt ook naar de orchideeën tuin gaan, langs de kust varen met een boot, of een duikuitrusting huren en de diepten van de zee verkennen. Het Piemonte gebied Nausori wordt beschouwd als het meest schilderachtige. Rijke bossen, snelstromende bergrivieren en ijzige stromen hebben het daar tot een echt paradijs gemaakt. Als u daar bent geweest zult u niet terug willen naar de drukte van de straten in de stad. Het park "Tuin van de Sleeping Giant", met een grote verzameling van vreemde planten, bomen en bloemen is hier voor bezoekers geopend. Een aanzienlijk deel van deze botanische tuin is aan orchideeën gewijd, waarvan er ongeveer tweeduizend soorten zijn. Bezoekers van het park kunnen in een van de cafés of theehuizen ontspannen, die midden in uitgestrekte broeikassen zijn geopend. Een groot aanbod aan markten en handels paviljoens worden hier voor liefhebbers van winkelen gepresenteerd. U kunt daar alles, van een gastronomische zeevruchten tot nationale kostuums en ambachten handkunstwerken kopen.
Dit artikel over Nadi Luchthaven NAN is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Videogids Nadi Luchthaven NAN

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Nadi Luchthaven NAN

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Nadi Luchthaven NAN:


Suva - 111.3 km
Suva is de hoofdstad van Fiji, een belangrijke havenstad en badplaats. De meerderheid van de bevolking van de stad is werkzaam in de toeristische sector. In Suva worden vele hotels en restaurants gerund, het...
verder

Onze diensten
 Regio gidsen
 Autoverhuur
Huur een auto in Fiji
 Nadi Luchthaven NAN foto's

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons
OrangeSmile B.V.
Hoofdkantoor:
Weegschaalstraat 3
Eindhoven, 5632 CW
Nederland
+31 40 40 150 44

Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Nadi Luchthaven NAN, Fiji. Het plannen van een trip naar Nadi Luchthaven NAN met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.