OrangeSmile Tours
Reisgids voor 800+ steden wereldwijd

2 Hotels in Suva

 

Reisgids Suva - bezienswaardigheden, geschiedenis en architectuur

Suva is de hoofdstad van Fiji, een belangrijke havenstad en badplaats. De meerderheid van de bevolking van de stad is werkzaam in de toeristische sector. In Suva worden vele hotels en restaurants gerund, het belangrijkste doel daarvan is om bezoekers vanuit het buitenland te vermaken. De prachtige exotische natuur, mooie stranden en de hete zon - dit zijn de belangrijkste aantrekkelijke kenmerken van het resort.
"Pacific haven" wordt beschouwd als het meest populaire strand van deze stad. Deze plek is perfect uitgerust voor sportieve activiteiten. Hier kunnen vakantiegangers materiaal huren om te duiken, waterskiën of gewoon gaan vissen. Onderwatervissen is het meest populaire entertainment van de afgelopen jaren. Het is niet alleen erg leuk, maar het geeft ook de mogelijkheid om de schoonheid van de onderwaterwereld te bewonderen. Op het grondgebied van sommige hotels vindt u ook tennisbanen en golfbanen, almede zwembaden en recreatiecentra voor kinderen. In aanvulling hierop is Suva echt rijk aan voorzieningen als avond recreatieclubs, de meest opvallende daarvan zijn de "Urban Jungle", "Berdlend", "Golden Dragon" en "Lucky Eddie".
De belangrijkste attracties van de stad zijn buitengewoon mooie parken en reservaten. De keuze van de excursie routes is hier echt geweldig, dus u kunt de fantastische Blauwe Lagune bezoeken, een wandeling door het nationale park maken of de rijkdom van flora en fauna in de botanische tuinen verkennen. De straat "Victoria Parade", die is gelegen in het centrum van de stad, is een geweldige plek om te wandelen. Hier vindt u de meest populaire restaurants, winkels, bioscopen en café‘s. Niet ver van de hoofdstraat kunt u het belangrijkste strand van de deze stad vinden. Echter, vanwege het enorme aantal bezoekers, zijn de stranden en baaien van de voorsteden veel populairder. Suva zal zeker geliefd worden door toeristen, die dol zijn op warme landen en natuurschoon. Liefhebbers van actieve rust vinden hier ook veel interessants.
Dit artikel over Suva is beschermd met auteursrecht en het publiceren van deze gegevens is alleen toegestaan wanneer met bronvermelding en een directe link naar www.orangesmile.com

Videogids Suva

Excursies en tickets in Suva & in de buurt

Zoek naar toeristische bestemmingen op de kaart van Suva

Adres/Objectnaam Stad/Regio Land Radius, km
 Objecttypen te zoeken
Hotels & Autoverhuur
Autohuur locaties
0 ster
1 sterren
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Touristic places
Kunstgalerijen
Kerken/Tempels
Musea
Kastelen/Paleizen
Monumenten
Toeristische gebieden
Bezienswaardigheden
Attracties
Attractieparken
Casino
Theaters/Bioscoop
Disco/Clubs
Parken
Zoo
Aquaparken
Transport
Luchthaven
Treinstations
Busstations
Metro
Parkings
Tankstations
Havens/Veerboten
Open de lijst van objecttypen
Sport
Open de lijst van objecttypen
Eten/Geld
Open de lijst van objecttypen
Shopping
Open de lijst van objecttypen
Beauty/Medicine
Open de lijst van objecttypen
Stadsdiensten
Open de lijst van objecttypen
Handige diensten

Riesgidsen voor omliggende steden van Suva:


Nadi - 111.3 km
In één van de drie grootste steden in Fiji, is het toerisme uitgegroeid tot de belangrijkste economische sektor van Nadi. De prachtige natuur, het milde klimaat en de waardevolle historische erfgoed maken deze stad...
verder

Onze diensten
 Regio gidsen
 Autoverhuur
Huur een auto in Suva
 Suva foto's
Reisgids-handboek: wat te bezoeken en zien in Suva, Fiji. Het plannen van een trip naar Suva met hulp van onze online reisgids helpt u zoveel mogelijk te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie- of zakenverblijf.