OrangeSmile B.V.
Autoverhuur wereldwijd
Over ons
'OrangeSmile.CarTrawler' biedt een autoverhuur service in Helsingborg. Boekingsformulieren en online supportdiensten zijn beschikbaar in het Nederlands. Elke week maken honderden toeristen gebruik van onze service. Wij vinden een auto voor uw datum in Helsingborg bij alle grote autoverhuurbedrijven (Hertz, Avis, Budget, Dollar, enz.). Daarbij garanderen wij de laagste prijzen. Bij reserveringen worden geen extra kosten verrekend.

Meer info
Personenauto huren online in Helsingborg
Navigatie: Autoverhuur >> Zweden >> Helsingborg
  

Autoverhuur in Helsingborg

Een auto huren in Helsingborg

Lage prijzen. OrangeSmile.com biedt auto's te huur in Helsingborg met gegarandeerd lage prijzen, omdat wij werken met leveranciers rechtstreeks en selecteren de beste aanbiedingen 'in real-time'.

Het reserveren van een huurwagen in Helsingborg bestaat uit drie stappen: (1) zoek op de gewenste datum; (2) kies een autotype; (3) vul uw gegevens in (Visa, Electron en Mastercard). De bevestiging wordt daarna aan u per e-mail gestuurd.

Voor het ophalen van de gereserveerde auto in Helsingborg dient u uw bevestiging, uw rijbewijs en uw creditcard te tonen.

De definitieve betaling gebeurt bij het afleveren van de auto. In de autoverhuurpunten in Helsingborg worden VISA, MasterCard en andere creditcardtypes geaccepteerd - zie hiervoor uw huurvoorwaarden.

In de afhalenpunt in Helsingborg lees a.u.b. de handleiding van de auto en controleer de schade punten van de auto. OrangeSmile Tours wenst u een prettige reis!

De laatste autoreservering in Helsingborg vond 4595 minuten geleden plaats.
Bij ons kunt u 4+ autoklassen huren van meer dan 2+ bedrijven in Helsingborg.
Interactieve kaart van Helsingborg (Helsingborg)

Onze reisdiensten
 LAAGSTE-PRIJSGARANTIE
 RUIME KEUZE: 25.000 HUURPUNTEN
 HUREN IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN
 ONMIDDELLIJKE BEVESTIGING
 NEDERLANDSTALIGE SUPPORT
 
    
AVIS 
 
ALAMO 
 
BUDGET 
 
DOLLAR 
 
RENT-A-CAR 
 
EUROPCAR 
 
NATIONAL 
 
PAYLESS 
 
SIXT 
 
THRIFTY 


Wij accepteren
American Express Visa
MasterCard DinnerClub
Taal wijzigen
Indien u problemen ondervindt met het reserveren van een auto in Helsingborg, dan kunt u het beste contact opnemen met ons via het onderstaand telefoonnummer. In Helsingborg bieden wij de volgende autotypes: Mini; Budget; Golf-klasse: Hatchback, Sedan, Stationcar; Business- en Premium-klasse: Limousine; en Speciale klasse: SUV, Cabrio, Minivans en Minibussen.

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons