OrangeSmile B.V.
Autoverhuur wereldwijd
Over ons
'OrangeSmile.CarTrawler' biedt een autoverhuur service in locatie 'Beijing - Peking International Luchthaven'. Boekingsformulieren en online supportdiensten zijn beschikbaar in het Nederlands. Elke week maken honderden toeristen gebruik van onze service. Wij vinden een auto voor uw datum in 'Beijing - Peking International Luchthaven' bij alle autoverhuurbedrijven (Hertz, Avis, Budget, Dollar, enz.). Daarbij garanderen wij de laagste prijzen. Bij reserveringen worden geen extra kosten verrekend.

Meer info
Personenauto huren online in Beijing
Navigatie: Autoverhuur >> China >> Beijing >> 'Beijing - Peking International Luchthaven'

Online autoverhuur: 'Beijing - Peking International Luchthaven'

Een auto huren in 'Beijing - Peking International Luchthaven'

Autoverhuurpunten van Beijing

Het adres van de huidige punt 'Beijing - Peking International Luchthaven': Liangmaqiao 50, Beijing, 100016, China.

Selecteer een ander punt in Beijing:
- schrijf het woord Beijing in het formulier aan de linkerzijde;
- gebruik de kaart van Beijing hieronder (FireFox of Opera);
- gebruik de onderstaande links.

Interactieve kaart van Beijing (FF of Opera)
Een auto reserveren in Beijing, China

Lage prijzen. OrangeSmile.com biedt auto's te huur in 'Beijing - Peking International Luchthaven' met gegarandeerd lage prijzen, omdat wij werken met leveranciers rechtstreeks en selecteren de beste aanbiedingen 'on-the-fly'.

Het reserveren van een huurauto in Beijing bestaat uit drie stappen: (1) zoek op de gewenste datum; (2) kies een autotype; (3) vul uw gegevens in. De bevestiging van de reservering van een huurauto in het punt 'Beijing - Peking International Luchthaven' wordt daarna aan u per e-mail gestuurd. Geaccepteerde creditcardtypes: Visa, Visa Electron, MasterCard en Maestro.

Voor het ophalen van de gereserveerde auto in het punt 'Beijing - Peking International Luchthaven' dient u uw bevestiging, uw rijbewijs en uw creditcard te tonen. Een creditcard is nodig om een kleine borgsom te betalen. Hoe groot deze borgsom zal zijn is in 'Beijing - Peking International Luchthaven' afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder en de autoklasse die u huurt.

De definitieve betaling gebeurt in het punt 'Beijing - Peking International Luchthaven' bij het afleveren van de auto. In de autoverhuurpunten van Beijing worden VISA, MasterCard en andere creditcardtypes geaccepteerd - zie hiervoor uw huurvoorwaarden.

In de afhalenpunt 'Beijing - Peking International Luchthaven' lees a.u.b. de handleiding van de auto en controleer de schade punten van de auto. OrangeSmile Tours wenst u een prettige reis!

Onze reisdiensten
 LAAGSTE-PRIJSGARANTIE
 RUIME KEUZE: 25.000 HUURPUNTEN
 HUREN IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN
 ONMIDDELLIJKE BEVESTIGING
 NEDERLANDSTALIGE SUPPORT
 
    
AVIS 
 
ALAMO 
 
BUDGET 
 
DOLLAR 
 
RENT-A-CAR 
 
EUROPCAR 
 
NATIONAL 
 
PAYLESS 
 
SIXT 
 
THRIFTY 


Wij accepteren
American Express Visa
MasterCard DinnerClub
OrangeSmile in Beijing
 Autoverhuur in Beijing
Taal wijzigen
 
 China: populaire  bestemmingen

 » Beijing: 3 verhuur punten

Als u nog vragen heeft over het boeken van een auto in 'Beijing - Peking International Luchthaven', dan kunt u het beste contact opnemen met ons via onderstaand telefoonnummer. In bijna elke autoverhuur locatie van Beijing bieden wij de volgende autotypes: Mini; Budget; Golf-klasse: Hatchback, Sedan, Stationcar; Business- en Premium-klasse: Limousine; en Speciale klasse: SUV, Cabrio, Minivans en Minibussen.

Servicevoorwaarden | Privacybeleid | Over ons