Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Hotels in het Verenigd Koninkrijk te verhogen hun tarieven met 14% in januari 2011

Nieuws Januari van dit jaar is zeker niet de beste tijd om in het Verenigd Koninkrijk te verblijven. Voor hotels moet u 14% hogere tarieven of meer te betalen. Deze stijging betreft hotels van alle segmenten en de begroting wordt berekend in vergelijking met januari 2010. Een dergelijke stijging in hoteltarieven is veel hoger dan in de rest van Europa, waar de gemiddelde stijging 2% is en 29 uit 50 top Europese steden verlagen zelfs hun tarieven.

Hotels in Newcastle tonen de hoogste groei in percentages - ongeveer 27%. Hotels in Liverpool en in Blackpool hebben hun tarieven iets minder verhoogd – respectievelijk 23% en 21%. Bezoekers van hotels in Sheffield en Londen te betalen 20% meer. De gemiddelde kosten van een nacht verblijf in Londen schattingen £109. De enige stad waar de hoteltarieven beneden zijn gegaan, is Bristol (min 3% of £84 per nacht).

Echter, in vergelijking met december 2010, kunnen we zien dat de prijzen zijn gedaald. Dit geldt voor de meerderheid van de Britse steden. Bijvoorbeeld, de gasten zullen voor de accommodaties in Londen in januari 2011 14% minder betalen dan in december 2010. Hotels in Leeds, Edinburg, Blackpool en Glasgow ook delen deze tendens.

En hoe zit het de rest van Europa? Terwijl hotels in Oostenrijk, Ierland en Denemarken hun tarieven verlagen, gaan de prijzen in Frankrijk, Italië en Zwitserland omhoog. Zo zal uw verblijf in Parijs 5% meer kosten (€ 125 voor een standaard tweepersoonskamer), en hotels in Cannes hebben hun tarieven met 20% verhoogd tot £98. Gunstigere bestemmingen door aan de daling van prijzen zijn Barcelona en hotels in Brussel.Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Gutshof Ziegelhütte >> Hotel Simonis >> Relais Alla Corte del Sole

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.