Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Hotels verlagen prijzen

In afwachting van het einde aan de zomervakantie, zij de hotels in Bulgarije gelegen op badplaatsen begonnen met verlagem van accommodatie prijzen met het oog om een goede bezetting te handhaven.

De gemiddelde kosten van een kamer in resort hotels daalde met 10-35% en in de zuidelijke kust resorts - met 20-30%. Kortingen worden aangeboden door zowel grote als kleine familie hotels aan de kust van Bulgarije.

Zo is een "all inclusive" accommodatie in een drie-sterren hotel in Varna 15-20 euro per persoon, in een vier-sterren hotel 25-30 euro, en in Nessebur is een pakket al beschikbaar vanaf 10 euro.

Volgens gazeta.bg, zal zulke off-season daling van de prijzen twee weken duren, waarna accommodatie prijzen zullen blijven dalen.

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Hermes Hotel >> Hotel ter Duyn >> Residencial Bom Sucesso

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.