Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Doubletree van Hilton wordt geopend in Ankara, Turkije

Het eerste Doubletree hotel in Turkije werd geopend in de hoofdstad Ankara.

De nieuwe Doubletree van Hilton Ankara Kolej, heeft een gunstige ligging - slechts 30 minuten rijden van de internationale luchthaven, in de centrale commerciƫle en zakelijke district van Ankara, Kizilay, waardoor het zeer aantrekkelijk voor mensen uit het bedrijfsleven. Het hotel in Ankara is ook dicht bij de culturele centra en historische bezienswaardigheden, alsmede de ambassade en overheidsgebouwen.

Alle kamers en suites zijn voorzien van een prachtige uitzicht over het park. Het nieuwe hotel in Turkjie biedt moderne faciliteiten, zoals luxe Sweet Dreams bedden, lcd-televisies, draadloze internetverbinding, een spa met jacuzzi, Turkse sauna, een fitnessruimte en verschillende restaurants waar u gerechten van de wereld en de lokale keuken kunt proeven.

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Comfort Hotel Evreux >> Hotel Guerrini >> Mercure Heidelberg Schwetzingen

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.