Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Rezidor vertegenwoordigt een nieuw Park Inn Hotel in Sofia, Bulgarije

De Rezidor Hotel Group, een van de snelst groeiende bedrijven in de horeca, introduceerde haar eerste Park Inn in Bulgarije. Het Park Inn hotel in Sofia heeft 113 kamers wordt geopend in het derde kwartaal in 2010 als gevolg van de re-branding van bestaande complex Greenville Hotel en Appartementen.

Greenville Hotel is in 2005 geopend. Naast 113 kamers, suites, studio's en appartementen beschikt het hotel over een restaurant met buitenterras, twee bars en twee vergaderzalen. Het Fitness-centrum biedt een binnenzwembad, een fitnessruimte en spa-kamers voor het uitvoeren van therapeutische handelingen.

Het hotel ligt 3,5 km ten zuiden van het centrum van Sofia en op 7 km van de internationale luchthaven. De locatie van het hotel biedt de hotelgasten eenvoudig toegang tot tal van bedrijfsterreinen, waar de kantoren van grote internationale bedrijven zijn gevestigd. De twee belangrijkste congrescentra in Sofia, het Nationaal Paleis van Cultuur en Inter Expo & Congres Centrum, zijn ook vlakbij.

Sofia - is een van de oudste steden in Europa, een combinatie van de architectuur tradities van het oosten en het westen. In deze stad, zijn de orthodoxe kerken en Osmaanse moskee├źn te vinden naast monumenten van het Rode Leger. Tegenwoordig is de stad bijna geen sporen van het communistische tijdperk te vinden en biedt moderne winkelcentra, restaurants en bars van het Europese niveau.

Vandaag de dag, zijn er ook, bestaande en in aanbouw zijnde, Park Inn hotels gelegen in Krakau, Bratislava, Praag, Ostrava, Sarvar en Wroclaw.

13.08.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Fenals Garden >> Hotel Panorama >> Pearl Coast Premier Hotel Apartments

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.