Online Hotelboekingssysteem - OrangeSmile Tours

Navigatie. U bent hier:
 Hoofdpagina -->Hotel nieuws

Online hotel boeken
 Reserveer uw hotel online

Nieuws uit hotelwezen

Hotel Nieuws Wereldwijd

Belangrijk! Alle rechten voorbehouden. Deze artikelen kunnen gebruikt worden alleen met een directe link naar www.orangesmile.com

Four Seasons geeft Aviara Resort over aan Hyatt

Four Seasons Hotels heeft Aviara Resort hotel in Carlsbad, Californië, ingeleverd aan Hyatt. Park Hyatt Avaria Resort is toegevoegd bij Hyatt’s portfolio van 25 eigendommen in binnen- en buitenland. Chuck Floyd, chief operating officer voor Hyatt hotels in Verenigde Staten, was blij met de overname van het nieuwe hotel in de keten.

Ondertussen is er een beetje spanning tussen de eigenaar van het hotel – Hotel BRCP HEF Tenant LLC en de management groep – Four Seasons Hotels Limited. BRCP heeft Four Seasons Hotel Limited aangeklaagd voor slechte financieel beleid. De uitspraak was dat er geen sprake was van een overtreding gemaakt door Four Seasons Hotels en er was geen andere keuze voor de bedrijven om voorgoed uit elkaar te gaan.

Park Hyatt Aviara Resort is een luxe hotel en bied een verscheidenheid aan diensten en voorzieningen aan.

18.07.2010

Vorige nieuws / Terug naar nieuws index

Beste hotels Laatste nieuws van de wereldwijde hotelwezen. Alle up-to-date analytics, nieuws en verslagen over het hotel trends op de website OrangeSmile.com.

Beste hotels Aanbevolen hotels:
Best Western Midland Hotel >> Hotel Bellevue >> Kingsvalley Hotel

Zoek en boek uw hotel online

BestemmingZoek voor het hotel met de command <em>hotel:</em>. Bijvoorbeeld, <em>hotel: Victoria</em> om hotels te vinden met "Victoria" in de hotelnaam

of Hotelnaam

of Selecteer bestemming uit een lijst

Check-in datum

Check-out datum


 Nieuws in andere talen
 English  
Deutsch  
Nederlands  
Russian
 Wij Accepteren

Reserveren met American ExpressReservatie met Visa
Reserveringen met MasterCardReserveer met DinnerClub

Hotel Nieuws en Analytische Verslagen van OrangeSmile Tours. Alle laatste nieuws van hotelchains, individuele hotels en hotel boeken systeemen.